Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρία παιχνίδι συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (15/01) η δράση στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Εύκολη αποστολή για την Πόρτο.

Μαρίτιμο – Πάκος Φερέιρα (15/01, 18:00): Σε ανοδική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Μαρίτιμο, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες και βρίσκεται στη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Πάκος τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της και απέχει πέντε πόντους από τις επικίνδυνες θέσεις. Πολύ καλή στην έδρα της η Μαρίτιμο, άσφαιρη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της η Πάκος. Όλα αυτά μας οδηγούν στον καλοπληρωμένο «άσσο».

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Πόρτο – Μορεϊρένσε (15/01, 20:00): Αήττητη 13 αγωνιστικές είναι η Πόρτο (13-5-0), η οποία εξακολουθεί να είναι στο κυνήγι της Μπενφίκα από την οποία απέχει έξι πόντους. Από τη δική της πλευρά η Μορεϊρένσε επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και είναι στο +2 απ’ τα «κόκκινα». Σε χαμηλά επίπεδα όπως είναι λογικό, κινείται η νίκη των «δράκων», γι’ αυτό θα το συνδυάσουμε με το Over.

Προγνωστικό: 1 + Over 2.5 (1.65 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μπελενένσες – Ρίο Άβε (15/01, 22:15): Από τρεις σερί ήττες με το ίδιο σκορ (1-0) προέρχεται η Μπελενένσες, η οποία έπεσε κάτω από τη μέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Ρίο Άβε συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές που αγνοεί τη νίκη (0-1-1) και η διαφορά από την 5η Γκιμαράες είναι στους έξι πόντους. Αμφότερες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι είναι ένα κλικ καλύτεροι.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε