Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τρεις αναμετρήσεις σήμερα Κυριακή (12/02) συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπελενένσες (12/02, 18:00): Επτάδα αγώνων χωρίς νίκη (0-2-5) συμπλήρωσε η Νασιονάλ, η οποία έπεσε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Μπελενένσες τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της, είναι από τις σταθερά μέτριες ομάδες της κατηγορίας και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ουραγό. Μπορεί τη νίκη, θέλει και κάλυψη το «διπλό».

Προγνωστικό: 2 DNB (2.25 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μορεϊρένσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (12/02, 20:00): Στο 2-1-3 το ρεκόρ της Μορεϊρένσε στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Σπόρτινγκ γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι από την Πόρτο (2-1 εκτός έδρας), αυτή ήταν και η πρώτη ήττα πέντε παιχνίδια αήττητη (3-2-0) και η διαφορά από την πρώτη δυάδα έχει μεγαλώσει υπερβολικά. Δεν έχουν άλλα περιθώρια τα «λιοντάρια», πρέπει να πάρουν τη νίκη.

Προγνωστικό: 2 (1.59 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μποαβίστα – Μπράγκα (12/02, 22:15): Δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μποαβίστα (0-1-1), η οποία έμεινε άσφαιρη σ’ αυτά τα παιχνίδια, έχει ωστόσο αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Μπράγκα αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της (0-1-2), η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση, ο κόσμος βράζει για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Όλα αυτά που αναφέραμε συνηγορούν στο ότι δεν θα περάσει εύκολα από το «Ντο Μπέσα». Στην… κόντρα.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.05 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε