Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις σήμερα Κυριακή (11/12) συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με το μεγάλο ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στη Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ να «κλέβει» την παράσταση.

Φεϊρένσε – Πόρτο (11/12, 18:00): Επτά αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Φεϊρένσε, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +2 απ’ τα «κόκκινα». Από την άλλη πλευρά η Πόρτο είναι αήττητη αλλά συνάμα και αναποτελεσματική στις εννιά πρόσφατες εμφανίσεις της (5-4-0), στο -4 απ’ την κορυφή. Δεν θα έχουν πρόβλημα οι «δράκοι» και αναμένεται αν επικρατήσουν σε μια φιλόξενη έδρα γι’ αυτούς.

Προγνωστικό: 2 (1.27 @ 2winbet)

Νασιονάλ Μαδέιρα – Τοντέλα (11/12, 18:00): Έξι αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη η Νασιονάλ Μαδέιρα (0-2-4), η οποία παρέμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Τοντέλα τρέχει ρεκόρ 2-1-3 στις πρόσφατες έξι εμφανίσεις της. Από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίες αμφότερες, δεν αξίζει να μπλέξουμε  με σημείο.

Προγνωστικό: No Bet

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (11/12, 20:00): Το μεγάλο ντέρμπι της Λισαβόνας ανάμεσα στη Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ. Από τη μία οι «αετοί» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα, ωστόσο παρέμειναν στο +2 απ’ τη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά τα «λιοντάρια» προέρχονται από τρεις σερί νίκες και μείωσαν τη διαφορά από την συμπολίτισσα τους στους δύο πόντους. Δύσκολο για πρόβλεψη το παιχνίδι, ικανές από τη μέση και μπροστά και οι δύο ομάδες, μπορεί να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G  (1.91 @ 2winbet)

Μπράγκα – Πάκος (11/12, 22:15): Στο 3-1-2 το ρεκόρ της Μπράγκα στις τελευταίες εμφανίσεις της, έπεσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης. Από την άλλη πλευρά η Πάκος πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-2-3), παραμένοντας στις χαμηλές για τα δεδομένα της θέσεις της κατάταξης. Σε καλές αποδόσεις κυκλοφορεί ο «άσσος», είναι απ’ τα σημεία της αγωνιστικής.

Προγνωστικό: 1 (1.63 @ 2winbet)