Προγνωστικά Πορτογαλίας: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας σήμερα Κυριακή (08/01).

Τοντέλα – Αρούκα (08/01, 18:00): Τετράδα αγώνων που αγνοεί τη νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Τοντέλα, η οποία εξακολουθεί να είναι στον πάτο της κατάταξης και στον πόντο από την παραμονή. Από την άλλη πλευρά η Αρούκα δεν μπορεί να βρει σταθερότητα στο παιχνίδια της, καθώς τρέχει ρεκόρ 3-0-3 και βρίσκεται κάτω από τη μέση της κατάταξης. Ομάδες με ευχέρεια το τελευταίο διάστημα στο σκοράρισμα, καλύτερη επιλογή το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Ρίο Άβε – Τσάβες (08/01, 18:00): Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες γνώρισε η Ρίο Άβε, η οποία φιγουράρει στην έκτη θέση της κατάταξης. Από τη δική της πλευρά η Τσάβες μετράει μόλις μια ήττα στα τελευταία επτά παιχνίδια (2-4-1) και βρίσκεται μια θέση κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο. Το σετ αδικεί κάπως τη νεοφώτιστη, θα πηγαίναμε με την κόντρα, αλλά δεν μας πείθει η εκτός έδρας παρουσία της Τσάβες. Καλύτερη επιλογή το αμφίτερμα.

Προγνωστικό: G/G (2.10 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Μποαβίστα – Σετούμπαλ (08/01, 20:00): Την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια (0-1-3) γνώρισε η Μποαβίστα, η οποία βρίσκεται στο +6 απ’ τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Σετούμπαλ πραγματοποιεί μια καλή σεζόν, ούσα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και με ρεκόρ 3-0-3 στις πρόσφατες αναμετρήσεις της. Εδώ καθαρά διαισθητικά το χέρι πάει προς τα «δεξιά».

Προγνωστικό: 2 DNB (2.15 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Φεϊρένσε (08/01, 22:15): Επέστρεψε στις νίκες η Σπόρτινγκ, μετά από δύο διαδοχικές ήττες, αλλά η διαφορά της από την κορυφή έχει εκτοξευτεί στους οκτώ πόντους. Από την άλλη πλευρά η Φεϊρένσε πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από πέντε σερί ήττες, ούσα αυτή τη στιγμή στο +3 απ’ τα «κόκκινα». Πολύ χαμηλά παίζει ο «άσσος», αναμένουμε ξέσπασμα από τα «λιοντάρια».

Προγνωστικό: 1 + Over 2.5 (1.62 @ 2winbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε