Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Τέσσερις αναμετρήσεις διεξάγονται την Τετάρτη (20/04) στο πλαίσιο της Α’ Νορβηγίας, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Δύσης ανάμεσα στη Βίκινγκ και την Μπραν.

Μπόντο Γκλιμτ – Χάουγκεσουντ (20:00): Στάθηκε καλά απέναντι στη Μόλντε η Μπόντο Γκλιμτ, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά τελικά ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας. Ήταν η πρώτη ήττα για φέτος στο γήπεδό της, στα δύο προηγούμενα ματς κέρδισε τις Στάμπαεκ και Σόγκνταλ με 2-0 και 3-1 αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, η Χάουγκεσουντ δύο φορές προηγήθηκε κόντρα στη Λίλεστρομ, ισάριθμες φορές ισοφαρίστηκε. Συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη (0-1-2), ενώ στις δύο τελευταίες εξόδους της δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.08 @ Stoiximan)

Σόγκνταλ – Οντ (20:00): Μπορεί να προηγήθηκε στην έδρα της Στρομσγκόντσετ η Σόγκνταλ, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 60’, δέχθηκε δύο γκολ στη συνέχεια και έφυγε με άδεια χέρια. Αποτελεσματική, πάντως, στο γήπεδό της, έχει δώσει δύο ματς εκεί φέτος, κόντρα σε Βαλερένγκα και Χάουγκεσουντ, κέρδισε σε αμφότερα με 1-0. Η Οντ, από την πλευρά της, συνέχισε τη θετική της πορεία, κέρδισε τη Σταρτ με 3-0 και παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές (3-2-0), ενώ δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ. Θα επιλέξουμε το No Goal.

Προγνωστικό: No Goal (1.95 @ Betshop)

Στάμπαεκ – Στρομσγκόντσετ (20:00): Με μόλις ένα βαθμό κατάφερε να φύγει από την έδρα της ουραγού Σάρπσμποργκ η Στράμπαεκ. Παραμένει με μία νίκη μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές (1-1-3), την πήρε στο γήπεδό της απέναντι στη Βαλερένγκα με 2-1. Η Στρομσγκόντσετ, από την άλλη, προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Σόγκνταλ, μακριά από το «σπίτι» της, όμως, έχει υποστεί δύο ήττες έως τώρα, χωρίς να πετύχει γκολ. Η Στάμπαεκ μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (2.71 @ Goalbet)

Βίκινγκ – Μπραν (20:00): Από την εκτός έδρας νίκη επί της Αάλεσουντ με 1-2 προέρχεται η Βίκινγκ, η οποία αναζητά σήμερα το πρώτο γκολ στο γήπεδό της για φέτος, καθώς στα δύο ματς που έχει δώσει εκεί μέχρι στιγμής αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Σάρπσμποργκ και ηττήθηκε 0-2 από την Οντ. Η Μπραν, από την άλλη, μετά τον αποκλεισμό – σοκ στο Κύπελλο από ερασιτεχνική ομάδα, ηττήθηκε στην έδρα της Ρόζενμποργκ 3-0. Αυτή είναι και η μοναδική ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (2-2-1). Φαβορί δίνονται οι γηπεδούχοι, η Μπραν πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει τη «ζημιά».

Προγνωστικό: Χ2 (1.95 @ Magicbet)