Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία της εμβόλιμης, 10ης αγωνιστικής στην Α’ Νορβηγίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια.

Μπόντο Γκλιμτ – Βαλερένγκα (20:00): Σε καθόλου καλή κατάσταση δε βρίσκεται η Μπόντο Γκλιμτ, η οποία προέρχεται από έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας, παράλληλα, σημαντικά αμυντικά προβλήματα. Η Βαλερένγκα, από την πλευρά της, έχει πάρει εννέα βαθμούς στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αλλά μακριά από το γήπεδό της δεν έχει ακόμη πόντο στη φετινή Τιπελίγκα και έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει το Over 2.5.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Stoiximan)

Χάουγκεσουντ – Οντ (20:00): Επέστρεψε από τους… νεκρούς η Χάουγκεσουντ την Κυριακή, καθώς στο 76′ έχανε 0-3 από τη Μόλντε εντός έδρας και ισοφάρισε σε 3-3! Σκοράρει, αλλά και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (2-2-1 το ρεκόρ), σημειώθηκαν περισσότερα από 3.5 τέρματα! Η Οντ, από την πλευρά της, συνεχίζει να πιέζει την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ, έχοντας υποστεί μόλις μία ήττα κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις. Πολλά γκολ σημειώνονται στα παιχνίδια της (Over τα πέντε πιο πρόσφατα, G/G τα 4/5), θα πάμε με τα γκολ και σε αυτό το ματς.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.10 @ Goalbet).

Λίλεστρομ – Μπραν (20:00): Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Σάντεφιορντ, η Λίλεστρομ υπέστη μία ακόμη ήττα, στο πρωτάθλημα αυτή τη φορά, με 3-1 εκτός έδρας από τη Στρομσγκόντσετ. Επιστρέφει στο γήπεδό της, εκεί όπου είναι αήττητη φέτος στην Τιπελίγκα (2-2-0) και υποδέχεται την Μπραν, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Σταρτ. Αποτελεσματικοί μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι, αναζητούν την επαναφορά στα θετικά αποτελέσματα και θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Betshop)

Μόλντε – Στροσμγκόντσετ (20:00): Αυτοκτόνησε η Μόλντε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Χάουγκεσουντ, καθώς προηγήθηκε 3-0, αλλά ισοφαρίστηκε σε 3-3. Απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Στιόρνταλς-Μπλινκ. Στο γήπεδό της, βέβαια, είναι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Η Στρομσγκόντσετ, από την πλευρά της, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι είναι αήττητη εδώ και οκτώ ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει επτά νίκες. Δύσκολο το ματς σήμερα, αλλά μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.90 @ Magicbet)