Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Α’ Νορβηγίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Βίκινγκ – Τρόμσο (16:30): Την προηγούμενη αγωνιστική η Βίκινγκ κέρδισε 3-2 εντός έδρας τη Χάουγκεσουντ, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά από δύο σερί ήττες, μεσοβδόμαδα, όμως, γνώρισε αποκλεισμό – σοκ στο Κύπελλο από τη Βίνταρ (2-1). Η Τρόμσο, από την πλευρά της, έρχεται από τρεις σερί νίκες, με τις δύο από αυτές βέβαια να τις σημειώνει στο Κύπελλο, απέναντι σε αντιπάλους από μικρότερες κατηγορίες. Ομάδες με έφεση στο Over αμφότερες, θα πάμε με τα γκολ.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Στρομσγκόντσετ – Λίλεστρομ (19:00): Η Στρομσγκόντσετ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Βίνμπιαρτ στο Κύπελλο, κατάφερε, ωστόσο, να πάρει τη νίκη με 2-1. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Σταρτ και παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (5-2-0). Η Λίλεστρομ, από την πλευρά της, έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Σάντεφιορντ (ήττα με 1-0). Ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης, στα οποία μετρούσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Σκοράρουν σταθερά αμφότερες, θα πάμε με το Goal / Goal.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.67 @ Goalbet)

Μπραν – Σταρτ (21:00): Η Μπραν ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Τρόμσο την προηγούμενη αγωνιστική, με το αποτέλεσμα αυτό να βάζει τέλος σε ένα σερί δύο νικών. Παράλληλα, και τα έξι πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις ήταν No Goal, τα πέντε από αυτά και Under 2.5. Η Σταρτ, από την πλευρά της, είχε υποχρεώσεις στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, σε αντίθεση με την Μπραν, και ηττήθηκε με 3-1 από τη Σάντνες. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Στρομσγκόντσετ, ενώ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η Σταρτ δεν έχει σκοράρει ακόμη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, θα δυσκολευτεί να το κάνει και κόντρα στη «σφιχτή» Μπραν.

Προγνωστικό: Να μη σκοράρει η Σταρτ (1.90 @ Betshop)