Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Πέμπτη η εμβόλιμη, 10η αγωνιστική, στην Α’ Νορβηγίας. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις.

Σάρπσμποργκ – Αάλεσουντ (20:00): Τέλος έλαβε το αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις για τη Σάρπσμποργκ την Κυριακή, όταν ηττήθηκε 3-0 εκτός έδρας από τη Βαλερένγκα. Υποδέχεται σήμερα την Αάλεσουντ, η οποία επίσης δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί ήττες (Μόλντε 1-0 εκτός, Σόνγκτναλ 1-4 εντός) και ανάμεσα σε αυτά τα ματς αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Μπράτβαγκ. Ντεφορμέ και οι δύο ομάδες, η Αάλεσουντ μακριά από το γήπεδό της είναι ιδιαίτερα αναποτελεσματική, προβάδισμα έχει ο Άσσος.

Προγνωστικό: Άσσος (1.80 @ Stoiximan)

Σόγκνταλ – Τρόμσο (20:00): Τα πάνω της έχει πάρει η Σόγκνταλ το τελευταίο διάστημα. Αρχικά, ήταν η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Ρόζενμποργκ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε 4-1 εκτός έδρας την Αάλεσουντ. Αν έλειπε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τη Νεστ Σότρα, όλα θα ήταν ιδανικά. Η Τρόμσο, από την πλευρά της, με μία μόλις νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-0-4), δε διανύει την καλύτερη δυνατή περίοδο της. Το μομέντουμ είναι με τη Σόγκνταλ και θα τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: Άσσος (2.01 @ Goalbet)

Στάμπαεκ – Βίκινγκ (20:00): Σε τραγική κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται η Στάμπαεκ, η οποία μετά τις εννέα πρώτες αγωνιστικές έχει μία μόλις νίκη (1-1-7), διαθέτοντας, παράλληλα, τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 17 τέρματα παθητικό. Η Βίκινγκ, από την πλευρά της, ξεπέρασε το σοκ του αποκλεισμού στο Κύπελλο από τη Βίνταρ και το Σάββατο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Τρόμσο. Πανηγύρισε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ είναι αποτελεσματική μακριά από το γήπεδό της, καθώς στις τέσσερις φετινές της εξόδους για το πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες και ηττήθηκε μόνο από τη Ρόζενμποργκ.

Προγνωστικό: Διπλό (2.50 @ Betshop)

Σταρτ – Ρόζενμποργκ (20:00): Η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές είναι η Σταρτ, η οποία μετρά τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες μέχρι στιγμής, έχει πετύχει πέντε τέρματα και έχει δεχθεί 15. Το έργο της κόντρα στη Ρόζενμποργκ, η οποία είναι αήττητη εδώ και 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με δέκα νίκες, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Απόλυτο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, με το διπλό, όμως, να πληρώνει ελάχιστα. Το Over 2.5 γκολ για την… αγριεμένη Ρόζενμποργκ, θα μπορούσε να αποτελέσει μία επιλογή.

Προγνωστικό: Ρόζενμποργκ Over 2.5 γκολ (2.05 @ Magicbet)