Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Ολοκλήρώνεται η 4η αγωνιστική της Α’ Νορβηγίας την Κυριακή (10/04), με πέντε αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά του Bethome.gr για τα παιχνίδια αυτά.

Μπραν – Μπόντο Γκλιμτ (16:30): Πολύ καλά στέκεται μέχρι στιγμής η Μπραν, η οποία παραμένει αήττητη μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Την προηγουμενη εβδομάδα, μάλιστα, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με 2-1 εκτός έδρας επό της Αάλεσουντ. Αήττητη πορεύεται έως τώρα και η Μπόντο Γκλιμτ, με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε τη Στάμπαεκ, της οποίας επικράτησε 3-1. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, θα πάμε με το Goal / Goal.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.73 @ Stoiximan)

Ρόζενμποργκ – Αάλεσουντ (19:00): Τη δεύτερη διαδοχική της νίκη χωρίς να δεεί γκολ πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρόζενμποργκ, η οποία επιβλήθηκε 2-0 εκτός έδρας της Βαλερένγκα. Η Αάλεσουντ, από την πλευρά της, προέρχεται από δύο σερί ήττες, αναμετρήσεις στις οποίες δέχθηκε πέντε τέρματα και πέτυχε μόλις ένα. Φαβορί οι γηπεδούχοι, μπορούν να κερδίσουν το ματς διατηρώντας ανέπαφη την εστία τους.

Προγνωστικό:1 & NG (1.85 @ Betshop)

Σταρτ – Μόλντε (19:00): Συνεχίζει να αγνοεί τη χαρά της νίκης η Σταρτ, η οποία μετά από τις δύο ισοπαλίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε 0-1 από τη Βίκινγκ εντός έδρας. Η Μόλντε, από την πλευρά της, είναι αήττητη με μία ισοπαλία και δύο νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Λίλεστρομ, μπορεί να φύγει με το “διπλό” από το γήπεδό της Σταρτ.

Προγνωστικό: 2 (1.54 @ Goalbet)

Τρόμσο – Στρόμσγκοντσετ (19:00): Τρία ματς, τρεις ισοπαλίες για την Τρόμσο στο φετινό πρωτάθλημα. Το μοναδικό ματς στο οποίο σκόραρε (και δέχθηκε γκολ), ήταν το 1-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Μόντε. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχουν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα μετά από τς τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το μοναδικό τους “τρίποντο” το πανηγύρισαν την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας στην έδρα τους 2-0 της Χάουγκεσουντ. Περιμένουμε αρκετά “σφιχτό” παιχνίδι, θα πάμε με το Under.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Magicbet)

Βίκινγκ – Οντ (21:00): Αήττητη η Βίκιγνκ έως τώρα στο πρωτάθλημα. Μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς να έχει δεχθεί ακόμη γκολ, ενώ έχει πετύχει τρία. Η Οντ, από την πλευρά της, είναι επίσης αήττητη, με απολογισμό δύο “Χ” και ένα “τρίποντο”. Δεν έχει δεχθεί, επίσης, γκολ, ενώ έχει βριε μόλις μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Το Under φαντάζει… μονόδρομος.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.83 @ Stoiximan)