Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας

Προγνωστικά Α’ Νορβηγίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 9η αγωνιστική στην Α’ Νορβηγίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Οντ – Μπόντο Γκλιμτ (16:30): Δυσκολεύτηκε η Οντ κόντρα στην Άσκερ στο πλαίσιο του Κυπέλλου, πήρε, όμως, την πρόκριση ,με 3-2. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Στάμπαεκ με 1-2 και παραμένει σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Η Μπόντο Γκλιμ, από την πλευρά της, απέκλεισε την Άλτα στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, ωστόσο σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρά πέντε διαδοχικές ήττες, μην καταφέρνοντας να σκοράρει στα τρία από αυτά τα ματς.

Προγνωστικό: No Goal (1.80 @ Stoiximan)

Αάλεσουντ – Σόγκνταλ (19:00): Εκτός Κυπέλλου έμεινε η Αάλεσουντ, η οποία αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Μπράτβαγκ. Στο πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Μόλντε, έχοντας μόλις δύο νίκες μετά από οκτώ ματς (2-1-5). Κύπελλο… τέλος και για; Τη Σόγκνταλ, η οποία ηττήθηκε 1-0 από τη Νεστ Σότρα. Την προηγούμενη αγωνιστική της Τιπελίγκα κατάφερε να πάρει το βαθμό εντός έδρας κόντρα στη Ρόζενμποργκ, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη «τρίποντο» φέτος.

Προγνωστικό: 1 (2.01 @ Goalbet).

Ρόζενμποργκ – Στάμπαεκ (19:00): Η Ρόζενμποργκ έκανε το καθήκον της στο Κύπελλο, αποκλείοντας τη Νάρντο με 4-1, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έπεσε θύμα έκπληξης και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σόγκνταλ, εκτός έδρας. Επιστρέφει στο γήπεδό της και υποδέχεται τη Στάμπαεκ, η οποία δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, φιγουράροντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Πολύ πιθανό να κερδίσει η Ρόζενμποργκ και να έχει αρκετά τέρματα το παιχνίδι. Πολύ μικρές οι αποδόσεις σε αυτά τα ενδεχόμενα, βέβαια.

Προγνωστικό: No Bet

Βαλερένγκα – Σάρπσμποργκ (19:00): Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν η Βαλερένγκα, η οποία μετρά, ωστόσο, δύο νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ στα ισάριθμα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έδωσε στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα. Μεσοβδόμαδα δε δέχθηκε και πάλι τέρμα, στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με την ΚΦΟΥΜ (2-0). Η Σάρπσμποργκ, από την πλευρά της, τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κερδίσει στους πέντε τελευταίους. Το σημερινό ματς είναι σημαντικό για τη Βαλερένγκα, που αναζητά την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Θα βρει τον τρόπο να την πάρει.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Betshop)

Χάουγκεσουντ – Μόλντε (21:00): Η χαρά του επιθετικού ποδοσφαίρου είναι η Χάουγκεσουντ, και στα επτά πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις επιβεβαιώθηκε το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 3.5! Καταφέρνει, μάλιστα, να είναι και αποτελεσματική, καθώς σε αυτό τον αριθμό αγώνων ηττήθηκε μόλις μία φορά (6-1-1). Η Μόλντε, από την άλλη, έπεσε θύμα έκπληξης στο Κύπελλο, καθώς αποκλείστηκε με 2-1 από την Στιόρνταλς-Μπλινκ. «Επιρρεπής» και αυτή στο Over – εμφανίστηκε έξι φορές στα επτά τελευταία ματς της ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Προγνωστικό: Goal / Goal και Over 2.5 (1.95 @ Magicbet)