Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στο Κλαουσούρα της Κολομβίας σήμερα Σάββατο (02/07).

Ριονέγκρο Αγκίλας – Ντεπόρτες Τολίμα (02/07, 23:15): Στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε η Ριονέγκρο, η οποία αποδείχθηκε πολύ σκληρή ομάδα, που δύσκολα χάνει. Από την άλλη πλευρά η Ντεπόρτες Τολίμα, συμμαζεύτηκε στο φινάλε της προηγούμενης σεζόν, μετρώντας πέντε παιχνίδια αήττητη (2-3-0), έχοντας παράλληλα καλή εικόνα στις τελευταίες εξόδους της. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός της γηπεδούχος, η αξία βρίσκεται προς τα δεξιά.

Προγνωστικό: 2 (3.82 @ Goalbet)

Ντεπορτίβο Κάλι – Κορτουλούα (03/07, 01:00): Κατάφερε να μπει στην πρώτη οκτάδα (7η) του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν μπόρεσε να προχωρήσει παραπάνω. Ενισχύθηκε σημαντικά και αναμένεται ακόμη πιο ανταγωνιστική στο Κλαοσούρα. Από την άλλη πλευρά η Κουρτουλούα τερμάτισε μία θέση κάτω από την αντίπαλο της, ωστόσο οι αδυναμίες που βγάζει όποτε απομακρύνεται από την έδρα της είναι μεγάλες και αναμένεται να παίξουν το ρόλο τους. Άσσος…

Προγνωστικό: 1 (1.57 @ Stoiximan)

Λα Εκιδάδ – Ενβιγκάδο (03/07, 01:30): Κάκιστη η εικόνα που παρουσίασε στο φινάλε η Λα Εκιδάδ, αφού αγνόησε για τέσσερις σερί αγωνιστικές τη νίκη. Υποδέχεται την Ενβιγκάδο, η οποία από την πλευρά της έκλεισε αήττητη το προηγούμενο πρωτάθλημα (2-4-0), αποδεικνύοντας πόσο σκληροτράχηλη θα είναι στο Κλαοσούρα. Και εδώ βρίσκουμε λάθος στο σετ, αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό η φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: 2 (3.72 @ Goalbet)

Πατριότας – Μιγιονάριος (03/07, 03:45): Πολύ δυνατή αποδείχθηκε στην έδρα της η Πατριότας, η οποία μέτρησε έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Σ’ αυτήν θα βασιστεί και στο Κλαοσούρα με στόχο αυτή τη φορά να μπει στην πρώτη οκτάδα. Από την πλευρά της η Μιγιονάριος δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, αφού ηττήθηκε στον πρώτο τελικό από την Τζούνιορ (2-0) και η νίκη με 4-2 στο δεύτερο παιχνίδι δεν ήταν ικανή να της χαρίσει το τρόπαιο. Με σκαμπανεβάσματα εκτός έδρας, καθώς στο τελείωμα του πρωταθλήματος μέτρησε μόλις μία νίκη (1-2-3). Έχει αξία ο άσσος, αλλά θέλει κάλυψη.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.10 @ Betshop)