Προγνωστικά Α’ Κίνας: Με δύο παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ της Κίνας. Μεγάλο ντέρμπι στο «Tianhe Stadium» με την πρωτοπόρο Κουανγκτσόου να υποδέχεται την Γιανγκσού. Την ουραγό Σαντόνγκ Λουνέγκ φιλοξενεί η Τσονγκίνγκ Λιφάν.

Τσονγκίνγκ Λιφάν – Σαντόνγκ Λουνέγκ (24/06/16, 14:35): Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Τσονγκίνγκ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Γιανγκσού (εκτός έδρας). Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι (1-1-4), στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Σαντόνγκ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Σανγκάη Σιπγ, εντός έδρας στο πρώτο ματς με τον Μάγκατ στον πάγκο, παραμένοντας για όγδοη σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο» (0-5-3), όντας στο όριο από την παραμονή. Γυροφέρνει τη νίκη στα τελευταία παιχνίδια η Σαντόνγκ και με την αύρα του Μάγκατ μπορεί να την πετύχει στο Τσονγκίνγκ.

Προγνωστικό: 2 (2.30 @ Stoiximan)

 Κουανγκτσόου Εβερ. – Γιανγκσού (24/06/16, 14:35): Γκέλα για την Κουανγκτσόου η εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Γιανμπιάν. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 13 αγωνιστικές (10-3-0), στην κορυφή της κατάταξης και στο +3 από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη πλευρά η Γιανγκσού επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-1 της Τσονγκίνγκ (εντός έδρας). Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια αήττητη (2-2-0, όλα Goal/Goal), στο -3 από την κορυφή. Υπερβολικός ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων, πολύ πιο πιθανό το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.73 @ Goalbet)