Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο (25/02) για την Α’ Ισπανίας, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μπέτις με τη Σεβίλλη.

Αλαβές – Βαλένθια (14:00): Αν εξαιρεθεί η συντριβή με 0-6 από την Μπαρτσελόνα, η Αλαβές τα πηγαίνει περίφημα, έχοντας ηττηθεί μία μόλις φορά στα εννέα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (4-4-1). Η Βαλένθια “τρέχει” σερί μία ισοπαλίας και δύο νικών, ενώ προέρχεται από το θρίαμβο με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Αξίζει να στηρίξουμε τις “νυχτερίδες” που θέλουν να… ξεμπερδεύουν το συντομότερο με την παραμονή στην κατηγορία.

Προγνωστικό: 2 DNB (1.95 @ Stoiximan)

Μπέτις – Σεβίλλη (17:15): Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Μπέτις, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς (0-3-2). Η Σεβίλλη στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πολύ σοβαρή φέτος τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, ενώ από τη “μισητή” της αντίπαλο έχει να χάσει από το 2014. Η Σεβίλλη έχει το προβάδισμα στο ντέρμπι της πόλης.

Προγνωστικό: 2 (2.00 @ Stoiximan)

Λεγκανές – Λα Κορούνια (19:30): Ντέρμπι με “φόντο” την παραμονή στην κατηγορία. Η Λεγκανές το “πάλεψε” την προγούμενη εβδομάδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά ηττήθηκε με 2-1, και πλέον έχει να κερδίσει από τις 21 Νοεμβρίου. Η Λα Κορούνια προέρχεται από τρεις σερί ήττες, συπλήρωσε οκτώ ματς χωρίς νίκη (0-5-3). Πολύ κρίσιμο το ματς, περιμένουμε προσεκτικές και τις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: Χ ημίχρονο (1.91 @ Stoiximan)

Έιμπαρ – Μάλαγα (21:45): Την επιστροφή στις νίκες αναζητά σήμερα η Έιμπαρ, μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σεβίλλη. Η Μάλαγα πήρε το ματς που ήθελε, την προηγούμενη Δευτέρα (20/02) κόντρα στη Λας Πάλμας (2-1) και αισθάνεται πλέον πιο άνετα. Δυνατή στην έδρα της η Έιμπαρ, μπορεί να κερδίσει.

Προγνωστικό: 1 (1.97 @ Stoiximan)