Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται το Σάββατο (14/01) για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Λεγκανές – Μπιλμπάο (14:00): Στη Λεγκανές δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα τα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς τους περισσότερους βαθμούς της τους έχει πάρει μακριά από το γήπεδό της. Από την άλλη, η Μπιλμπάο όταν απομακρύνεται από το “Σαν Μαμές” χάνει σημαντική από τη δύναμή της. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, θα πάμε με το αμφίσκορο, μια και αμφότερες είναι ικανές να πετύχουν από ένα γκολ.

Προγνωστικό: Goal / Goal (2.08@ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Λας Πάλμας (17:15): Απόλυτο φαβορί η Μπαρτσελόνα, καλή επιθετικά η Λας Πάλμας, ωστόσο οι αποδόσεις τόσο του Άσσου όσο και το Over είναι εξαιρετικά μικρές. Επιλογή από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσε να αποτελέσει το αμφίσκορο σε συνδυασμό με το Over 2.5, μια και οι νησιώτες μπορούν να σημειώσουν ένα τέρμα.

Προγνωστικό: Goal/Goal & Over 2.5 (2.00 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις (19:30): Ανώδυνη εντός έδρας ήττα με 2-3 από τη Λας Πάλμας για το Κύπελλο γνώρισε μεσοβδόμαδα η Ατλέτικο. Απέναντι στην αδύναμη, ιδιαίτερα μακριά από το κοινό της, Μπέτις, μπορεί όχι μόνο να επανέλθει στις νίκες, αλλά και να το κάνει διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (1.65 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Βιγιαρεάλ (21:45): Αποτελεσματική τελευταία στην έδρα της η Λα Κορούνια, στα επτά πιο πρόσφατα ματς που έδωσε εκεί σε όλες τις διοργανώσεις έχει ηττηθεί μόλις μία φορά, με το Goal/Goal να εμφανίζεται σε έξι περιπτώσεις. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες, αλλά σκοράρει παντού και πάντα. Ίσως η Λα Κορούνια μπορεί τη νίκη, αλλά το αμφίσκορο φαντάζει πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.97 @ Stoiximan)