Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο (10/12) η 15η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα (14:00): Σε τραγική κατάσταση η Οσασούνα, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη στο γήπεδό της φέτος (0-2-5). Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, περιθώρια για άλλες απώλειες δεν έχει, λογικά θα προσπαθήσει να “καθαρίσει” το συντομότερο δυνατό το παιχνίδι. Θα επιλέξουμε να σημειώσει δύο (ή και περισσότερα) τέρματα η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ημίχρονο, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε καλή απόδοση.

Προγνωστικό: Μπαρτσελόνα Over 1.5 γκολ στο 1ο ημίχρονο (2.50 @ Stoiximan)

Σοσιεδάδ – Βαλένθια (17:15): Το εξαιρετικό σερί της Σοσιεδάδ έλαβε τέλος την προηγούμενη εβδομάδα στο “Ριαθόρ”, όπου ηττήθηκε με 5-1 από τη Λα Κορούνια. Στο γήπεδό της, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από εκεί φέτος έχει περάσει μόνο η Ρεάλ (σε αντίθεση με την Μπαρτσελόνα) και η Βελένθια δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό στο “Ανοέτα”.

Προγνωστικό: 1 (1.97 @ Stoiximan)

Λας Πάλμας – Λεγκανές (19:30): Η Λεγκανές μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να κράτησε τη Βιγιαρεάλ στο μηδέν, ωστόσο δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει και είναι χαρακτηριστικό ότι στις τρεις πιο πρόσφατες “εξόδους” της για το πρωτάθλημα γνώρισε ισάριθμες ήττες, χωρίς να πετύχει γκολ. Η Λας Πάλμας είναι αήττητη στο γήπεδό της φέτος (4-3-0) και πιστεύουμε ότι θα βρει τον τρόπο να πάρει το “τρίποντο”.

Προγνωστικό: 1 (1.80 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Λα Κορούνια (21:45): Από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κοντρα στην Ντόρτμουντ προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα πήρε την ισοπαλία 1-1 στη Βαρκελώνη, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Η Λα Κορούνια πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο “Μπερναμπέου” μετά τη νίκη με 5-1 επί της Σοσιεδάδ, την προηγούμενη Δευτέρα. Θα πάμε με τα γκολ.

Προγνωστικό: Over 3.5 (1.60 @ Stoiximan)