Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο η 7η αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Γρανάδα – Λεγκανές (14:00): Συνεχίζει να προβληματίζει πολύ με τις εμφανίσεις της η Γρανάδα, η οποία μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης, μετρώντας δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Το Goal/Goal έχει επιβεβαιωθεί και στα έξι αυτά ματς, ενώ παρουσιάζει μεγάλα αμυντικά προβλήματα, με παθητικό 15 τερμάτων μέχρι στιγμής. Η Λεγκανές, από την άλλη, έχει δύο νίκες έως τώρα στο πρωτάθλημα και αμφότερες τις πήρε μακριά από το γήπεδό της, κόντρα σε Θέλτα (0-1) και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (1-2). Μπορεί σήμερα να… τριτώσει το καλό κόντρα στην αδύναμη Γρανάδα και να πάρει ένα ακόμη διπλό.

Προγνωστικό: 2 (3.01 @ Goalbet)

Σεβίλλη – Αλαβές (17:15): Δυνατή στην έδρα της η Σεβίλλη, μεσοβδόμαδα επικράτησε 1-0 της Λυών για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην Πριμέρα προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Μπιλμπάο, αναμέτρηση η οποία είναι η μοναδική στην οποία έχει ηττηθεί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Πολύ καλή η μέχρι στιγμής πορεία της Αλαβές, η οποία, μεταξύ άλλων, έχει κατορθώσει να πάρει βαθμό στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης (1-1) και να κερδίσει μέσα στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα (1-2). Ένα γκολ μέσα στη Σεβίλλη, μπορεί να το πετύχει

Προγνωστικό: Goal/Goal (1.87 @ Stoiximan)

Οσασούνα – Λας Πάλμας (19:30): Απογοητεύει μέχρι στιγμής η Οσασούνα, η οποία μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών αγνοεί τη νίκη, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Λας Πάλμας έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική και πήρε ισοπαλία (2-2) στο γήπεδό της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σκοράρει παντού και πάντα, οι δύο ομάδες έχουν παράδοση στο Over, το οποίο αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.06 @ Betshop)

Λα Κορούνια – Χιχόν (21:45): Δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν η Λα Κορούνια, η οποία τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει γευθεί τη χαρά της νίκης (0-2-3), ενώ έχει σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Η Χιχόν μπήκε δυνατά στη σεζόν, αλλά στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια είχε δύσκολο έργο και γνώρισε διαδοχικές ήττες από Ατλέτικο Μαδρίτης, Θέλτα και Μπαρτσελόνα, δεχόμενη 12 τέρματα συνολικά. Η Λα Κορούνια ψάνχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι στη Χιχόν μπορεί να την πάρει.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)