Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (30/10) η 10η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Έιμπαρ – Βιγιαρεάλ (13:00): Η… χαρά του θεατή τα δύο τελευταία παιχνίδια της Έιμπαρ, καθώς αρχικά ηττήθηκε 2-3 εντός έδρας από την Οσασούνα και την προηγούμενη εβδομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Εσπανιόλ, στη Βαρκελώνη. Με πολλά τέρματα και τα τρία πιο πρόσφατα ματς της Βιγιαρεάλ, η οποία προέρχεται από διαδοχικά over, το ίδιο περιμένουμε να συμβεί και σήμερα.

Προγνωστικό: Over 2.5 (2.35 @ Stoiximan)

Μπιλμπάο – Οσασούνα (17:15): Πολύ δυνατή στην έδρα της η Μπιλμπάο, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έδωσε εκεί μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ στα τρία από αυτά σημειώθηκαν τρία ή περισσότερα τέρματα. Παράλληλα, τα παιχνίδια που δινει η Οσασούνα μακριά από το κοινό της έχουν, επίσης, πολλά τέρματα, το over αποτελεί επιλογή.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Goalbet)

Μπέτις – Εσπανιόλ (19:30): Η Μπέτις αντέδρασε μετά το διασυρμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε σημαντικό διπλό επί της Οσασούνα (1-2). Το ματς με την Εσπανιόλ είναι από αυτά που η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει να παίρνει, ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της, και θεωρούμε ότι θα τα καταφέρει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Προγνωστικό: 1 (2.20 @ Betshop)

Λας Πάλμας – Θέλτα (21:45): “Κοιλιά” κάνει η Λας Πάλμας, η οποία αγνοεί τη νίκη εδώ και πέντε ματς (0-3-2), ενώ στα τέσσερα από αυτά επιβεβαιώθηκε το goal / goal σε συνδυασμό με το over. Ομάδα που σκοράρει εύκολα, αλλά είναι ευάλωτη αμυντικά η Θέλτα, το να σημειωθούν περισσότερα από 2.5 τέρματα είναι αρκετά πιθανό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)