Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με πέντε παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/02) η 24η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ξεχωρίζει η κόντρα της Βιγιαρεάλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.

Εσπανιόλ – Οσασούνα (13:00): Από δύο σερί ήττες, από Ρεάλ Σοδιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης, προέρχεται η Εσπανιόλ. Η Οσασούνα μετά από 23 αγωνιστικές έχει μία μόλις νίκη και χρειάζεται ένα μικρό “θαύμα” για να παραμείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία σήμερα να επανέλθουν στις νίκες.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Stoiximan)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (17:15): Εξαιρετική μεδοβδόμαδα η Ατλέτικο Μαδρίτης, πέρασε νικηφόρα από το Λεβερκούζεν (2-4) στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα δεν είναι… καλά και μετά από τη “βαριά” ήττα με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, κέρδισε πολύ δύσκολα τη Λεγκανές. Σε καλύτερη κατάσταση η Ατλέτικο, μπορεί να πάρει τη νίκη.

Προγνωστικό: 1 (2.90 @ Stoiximan)

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Γρανάδα (19:30): Προσπαθεί να… μαζέψει τα κομμάτια της η Μπιλμπάο μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ από τον ΑΠΟΕΛ. Η Γρανάδα ειδικά μακριά από την έδρα της είναι τραγική, θα πάμε με τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού η ομάδα του Βαλβέρδε θέλει κάπου να… ξεσπάσει.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (1.75 @ Stoiximan)

Σπόρτινγκ Χιχόν – Θέλτα (19:30): Προσπαθεί να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού η Χιχόν και υποδέχεται τη Θέλτα, η οποία προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση επί της Σαχτάρ στην Ουκρανία, εκεί όπου ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1) και τελικά “πέρασε” στην παράταση. Έχει ευκαιρία να κερδίσει την κουρασμένη Θέλτα η Χιχόν, αν και η απόδοση του άσσο δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Προγνωστικό: 1 (2.65 @ Stoiximan)

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης (21:45): Κέρδισε στην Ιταλία η Βιγιαρεάλ τη Ρόμα (0-1), αλλά δεν… πλησίασε καν στην ανατροπή του 0-4 με το οποίο είχε ηττηθεί στο γήπεδό της. Η Ρεάλ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Βαλένθια και δεν έχει περιθώρια για άλλη “γκέλα”. Διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.67 @ Stoiximan)