Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται την Κυριακή (18/12) η 16η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια, λόγω της συμμετοχής της “βασίλισσας” στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Λεγκανές – Έιμπαρ (17:15): Χαμηλά στη βαθμολογία η Λεγκανές, τελευταία έχει πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα, ενώ στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε στην έδρα της συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς, χωρίς να δεχθεί γκολ. Η Έιμπαρ είναι γνωστό ότι μακριά από το γήπεδό της δεν αποδίδει ιδιαίτερα καλά, χωρίς, βέβαια, να αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων αν πάρει αποτέλεσμα. Η έδρα, ωστόσο, έχει προβάδισμα, έστω και μικρό.

Προγνωστικό: 1 DNB (1.80 @ Stoiximan)

Λα Κορούνια – Οσασούνα (19:30): Μετά την εντός έδρας νίκη με 5-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ, η Λα Κορούνια κοίταξε στα μάτια τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, αλλά ηττήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με 3-2. Η Οσασούνα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, έχει να κερδίσει από τις 17 Οκτωβρίου, προέρχεται από έξι σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας σημείωσει μόλις ένα τέρμα. Το να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο “Ριαθόρ” θα αποτελέσει έκπληξη. Άσσος, έστω και στο 1.60.

Προγνωστικό: 1 (1.60 @ Stoiximan)

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ (21:45): Τοπικό ντέρμπι στη Βαρκελώνη, με απόλυτο φαβορί την Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” τρέχουν να καλύψουν τη διαφορά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Εσπανιόλ είναι σε καλή κατάσταση, αλλά συνήθως στο “Καμπ Νου” περνάει… δύσκολα. Περιμένουμε αρκετά τέρματα, θα επιλέξουμε το Over 3.5 στο 1.85.

Προγνωστικό: Over 3.5 γκολ (1.85 @ Stoiximan)