Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή η 15η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Έιμπαρ – Αλαβές (13:00): Η Έιμπαρ στην έδρα της είναι… δύναμη, και εκεί φέτος έχει ηττηθεί μόνο μία φορά (5-1-1), κερδίζοντας, μεταξύ άλλων, Θέλτα και Βιγιαρεάλ, ενώ έφερε ισοπαλία με τη Σεβίλλη. Η Αλαβές, από την πλευρά της, στις δύο τελευταίες εξόδους της “έβγαλε” ισάριθμα διπλά χωρίς να δεχθεί γκολ (0-1 Οσασούνα, 0-2 Βιγιαρεάλ). Παράλληλα, σε φιλικό το καλοκαίρι κέρδισε στο “Ιπουρούα” με 4-0 την Έιμπαρ. Το τελευταίο, βέβαια, μικρή σημασία έχει. Οι αποδόσεις στον Άσσο δεν έχουν αξία. Αντίθετα, έχει αξία, και πολύ μεγάλη μάλιστα, το διπλό της “ζημιάρας” Αλαβές, η οποία υπενθυμίζεται ότι δεν έχασε στη Μαδρίτη από την Ατλέτικο (1-1) και κέρδισε την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου” (1-2)!

Προγνωστικό: 2 DNB (3.15 @ Stoiximan)

Θέλτα – Σεβίλλη (17:15): Η Θέλτα είναι άκρως αποτελεσματική στην έδρα της, στα πέντε πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει εκεί για την Πριμέρα Ντιβιζιόν πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, ενώ όλες συνδυάστηκαν με Over και Goal / Goal. Η Σεβίλλη μακριά από το γήπεδό της έχει κάνει δύο νίκες στοφετινό πρωτάθλημα, αλλά γενικά, για μία ακόμη σεζόν τα εκτός έδρας ματς στην Πριμέρα αποτελούν την “αχίλλειο πτέρνα” της. Με νικητή δε θα μπλέξουμε, καθώς τη Σεβίλλη δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς. Ωστόσο το 2.25 που “πληρώνει” το να σημειώσει πάνω από 1.5 γκολ η Θέλτα, η οποία “Μπαλαΐδος” σκοράρει κατά ριπάς, δεν μπορεί να αγνοηθεί!

Προγνωστικό: Θέλτα Over 1.5 (2.25 @ Stoiximan)

Εσπανιόλ – Χιχόν (19:30): Αήττητη εδώ και οκτώ ματς πρωταθλήματος είναι η Εσπανιόλ, στα επτά απο αυτά δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Εντός έδρας, βέβαια, οφείλει να βελτιωθεί, καθώς μπροστά στο κοινό της φέτος έχει πανηγυρίσει μία μόλις νίκη! Η Χιχόν προέρχεται από την επικράτηση με 3-1 επί της ουραγού Οσασούνα, παραμένει εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ενώ μακριά από το κοινό της δεν έχει ακόμη “τρίποντο” φέτος (0-2-5). θα ρισκάρουμε, αφού η Εσπανιόλ μπορεί να κερδίσει και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (2.55 @ Stoiximan)

Μπέτις – Μπιλμπάο (21:45): Την έδρα της θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Μπέτις, στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Η Μπιλμπάο, από την άλλη δεν πείθει ιδιαίτερα μακριά από το “Σαν Μαμές”, αλλά κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει, όπου και αν αγωνίζεται. Επιλογή αποτελεί το αμφίσκορο, το οποίο επιβεβαιώνεται σταθερά, σχεδόν, στα εκτός έδρας ματς της Αθλέτικ στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.87 @ Stoiximan)