Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 11η αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές (13:00): Ακόμη ένα ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με πολλά γκολ ήταν το μεσοβδόμαδα με τη Λέγκια Βαρσοβίας, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3. Η “βασίλισσα” σκοράρει κατά ριπάς το τελευταίο διάστημα, απέναντι στην αδύναμη Λεγκανές το Over 2.5 στο ημίχρονο έχει και λογική και αξία.

Προγνωστικό: 1ο ημίχρονο Over 2.5 (2.80 @ Stoiximan)

Εσπανιόλ – Μπιλμπάο (17:15): Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγυρίσει την προηγούμενη αγωνιστική η Εσπανιόλ, με 0-1 εκτός έδρας κόντρα στην Μπέτις, παραμένοντας, παράλληλα, για τέταρτο σερί ματς της Πριμέρα αήττητη (1-3-0). Η Μπιλμπάο την Πέμπτη κέρδισε 3-5 την Γκενκ εντός έδρας για το Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.00 @ Goalbet)

Θέλτα – Βαλένθια (17:15): Η Θέλτα ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άγιαξ με 3-2, σε ένα ακόμη παιχνίδι της με πολλά τέρματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στα έξι πιο πρόσφατα ματς της σε όλες τις διοργανώσεις επιβεβαίωθηκε το over, στα πέντε από αυτα σε συνδυασμό με το αμφίσκορο. Αρκετά γκολ έχουν και οι αγώνες τις Βαλένθια, με το over να έχει εμφανιστεί έξι φορές στα οκτώ πιο πρόσφατα, περιμένουμε αρκετά ανοιχτό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.75 @ Betshop)

Βιγιαρεάλ – Μπέτις (19:30): Τη δεύτερη εντός έδρας φετινής της ήττα γνώρισε μεσοβδόμαδα η Βιγιαρεάλ, με 1-2 από την Οσμανλίσπορ για το Γιουρόπα Λιγκ. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις επιβεβαιώθηκε το Over, στα πέντε απο αυτά μαζί με το Goal / Goal. Η Μπέτις, από την πλευρά της, δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί και να πάρει διαδοχικά θετικά αποτελέσματα. Φαβορί η Βιγιαρεάλ, αν και οι αποδόσεις του άσσου δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

Προγνωστικό: 1 (1.50 @ Magicbet)

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (21:45): Σε εκπληκτική κατάσταση η Σεβίλλη, έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια της, ενώ εντός έδρας φέτος έχει το απόλυτο σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο γήπεδό της έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, τελευταία δυσκολεύεται αρκετά μακριά από την έδρα της. Ηττήθηκε στο Μάντσεστερ από τη Σίτι (3-1) και στο Βίγκο από τη Θέλτα (4-3), ενώ δυσκολεύτηκε πολύ στη νίκη κόντρα στη Βαλένθια (2-3). Το 2.24 του 1Χ αξίζει της προσοχής μας.

Προγνωστικό: 1Χ (2.24 @ Interwetten)