Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Πέντε παιχνίδια διεξάγονται την Κυριακή (04/12) για την 14η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μπέτις – Θέλτα (13:00): H Μπέτις προσπαθεί να αυξήσει τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ στα δύο τελευταία ματς που έδωσε στην έδρα της, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο, έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Η Θέλτα, από την πλευρά της, δεν είναι αποτελεσματική μακριά από το κοινό της. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (2.40 @ Stoiximan)

Μπιλμπάο – Έιμπαρ (17:15): Ξεκάθαρο φαβορί η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία είναι πανίσχυρη στο γήπεδό της. Η Έιμπαρ, από την πλευρά της, τον ένα τελευταίο χρόνο, περίπου, μακριά από το κοινό της έχει κερδίσει μόνο τη Γρανάδα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Τα ματς της Μπιλμπάο στον “Σαν Μαμές” έχουν συνήθως αρκετά τέρματα φέτος. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και τώρα, με τη βοήθεια ενδεχομένως και της Έιμπαρ. Επιλογή το Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 γκολ (2.08 @ Stoiximan)

Αλαβές – Λας Πάλμας (19:30): Περίεργο στοιχηματικά παιχνίδι, καθώς η Αλαβές δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της (1-3-2 το ρεκόρ της εκεί φέτος), ενώ η Λας Πάλμας όταν απομακρύνεται από τη βάση της χάνει σημαντική από τη δύναμή της (1-1-4 ο απολογισμός της). Και οι δύο ομάδες, πάντως, σκοράρουν με σχετική άνεση, ενώ αμυντικά είναι ευάλωτες. Θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.80 @ Stoiximan)

Χιχόν – Οσασούνα (19:30): Στους 9 βαθμούς η Χιχόν, στους 7 η Οσασούνα, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αμφότερες… καίγονται. Από τις 11 Σεπτεμβρίου έχουν να κερδίσουν οι γηπεδούχοι σε επίπεδο πρωταθλήματος, μόλις μία νίκη έχει στην ίδια διοργάνωση η Οσασούνα. Θα κυνηγήσουν αμφότερες το “τρίποντο” και θα επιλέξουμε το Goal / Goal το οποίο επιβεβαιώνεται συχνά-πυκνά στα εντός έδρας ματς της Χιχόν και στα εντός της Οσασούνα.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.90 @ Stoiximan)

Βαλένθια – Μάλαγα (21:45): Επειγόντως νίκη χρειάζεται η Βαλένθια, η οποία βρίσκεται δύο μόλις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, απέναντι στη Μάλαγα δε θα έχει εύκολο έργο. Και αυτό διότι οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προέρχονται από την ήττα με 2-0 στο Κύπελλο από την Κόρδοβα, αλλά στο πρωτάθλημα προέρχονται από αήττητο σερί τριών αγώνων, ανάμεσά τους και η “λευκή” ισοπαλία στο “Καμπ Νου”. No Bet το ματς, αν κάποιος θέλει να επιλέξει κάτι, αυτό είναι η κόντρα στις “νυχτερίδες”.

Προγνωστικό: Χ2 (2.12 @ Stoiximan)