Προγνωστικά Α' Ισπανίας

Προγνωστικά Α’ Ισπανίας: Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται την Κυριακή η 7η αγωνιστική της Α’ Ισπανίας. Εκτός έδρας αποστολές για Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, απέναντι σε Βαλένθια και Θέλτα, αντίστοιχα, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Έιμπαρ.

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης (13:00): Από δύο διαδοχικές νίκες προέρχεται η Βαλένθια, αμφότερες με 2-1, απέναντι σε Αλαβές και Λεγκανές, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, οι οποίες είναι και οι μοναδικές της στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ατλέτικο, από την πλευρά της, πηγαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στο “Μεστάγια” μετά το 1-0 επί της Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει αήττητη φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (5-3-0), μπορεί να πάρει ακόμη ένα τρίποντο σήμερα.

Προγνωστικό: 2 (1.91 @ Stoiximan)

Ρεάλ Μαδρίτης – Έιμπαρ (17:15): Από τρεις σερί ισοπαλίες προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης σε Πριμέρα Ντιβιζιόν και Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Έιμπαρ και δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες, καθώς κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή. Η Έιμπαρ, από την πλευρά της, είναι εξαιρετική για τα δεδομένα της, μετρά τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές και σκοράρει παντού. Ίσως έφτασε η στιγμή αυτό να αλλάξει, καθώς τρία ματς χωρίς τρίποντο είναι πολλά για τη “βασίλισσα”, που θα ψάξει μία εμφατική επικράτηση.

Προγνωστικό: 1 & No Goal (1.67 @ Goalbet)

Εσπανιόλ – Βιγιαρεάλ (19:30): Με μία μόλις νίκη μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές (1-2-3), η Εσπανιόλ χρειάζεται άμεσα “οξυγόνο”. Στην έδρα της, βέβαια, έχει κατορθώσει να πάρει μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς φέτος, ενώ στα δύο από αυτά τα παιχνίδια δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Στεάουα για το Γιουρόπα Λιγκ, είναι αήττητη στους επτά πιο πρόσφατους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, με τις αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της να μην έχουν πολλά γκολ. Περιμένουμε “σφιχτό” ματς.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Μάλαγα – Μπιλμπάο (19:30): Χαμηλά στη βαθμολογία φιγουράρει η Μάλαγα, η οποία έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς μέχρι στιγμής (1-2-3), έχοντας πάρει τους τέσσερις από αυτούς στο γήπεδό της. Η Μπιλμπάο, από την πλευρά της, τρέχει νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, με το Over να επιβεβαιώνεται στα 3/4 αυτά παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 2 (3.10 @ Betshop)

Θέλτα – Μπαρτσελόνα (21:45): Η Θέλτα έχει καταφέρει να “χτίσει” ένα αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών, με δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες, χωρίς, όμως, να έχει πείσει με τις εμφανίσεις της σε κανένα από αυτά τα ματς! Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από τη νίκη-ανατροπή με 2-1 επί της Γκλάντμπαχ και ο στόχος της στη Γαλικία δεν είναι άλλος από ένα ακόμη τρίποντο. Μικρές οι αποδόσεις στο διπλό, καλές πιθανότητες έχει το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: Goal / Goal (1.70 @ Stoiximan)