Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με όλα τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30, πλην ενός που διεξάγεται στις 19:30.

Μάιντς – Ίνγκολσταντ (29/10, 16:30): Σαφώς ανώτερη ομάδα η Μάιντς, η οποία μπορεί να είναι φανερά αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, ωστόσο παραμένει ένα “σκαλί” παραπάνω από την Ίνγκολσταντ. α πάμε με την έδρα, καθώς οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τη νίκη και οι φιλοξενούμενοι δεν δείχνουν ικανοί να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Προγνωστικό: 1 (2.02 @ Stoiximan)

Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν (29/10, 16:30): Αμφότερες απογοητεύουν με την παρουσία τους μέχρι στιγμής, με τη διαφορά ότι οι “λύκοι” το έχουν παρακάνει. Η Λεβερκούζεν δίνει πλύ σημαντικό παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό μας ωθεί στον άσσο και την αντίδραση της Βόλφσμπουργκ.

Προγνωστικό: 1 (2.71 @ Goalbet)

‘Αουγκσμπουργκ – Μπάγερν (29/10, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι Βαυαροί είναι κλάσεις ανώτεροι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κερδίσουν. Εμείς θα πάμε με το διπλό σε συνδυασμό με το αμφίσκορο, ώστε να προσδώσουμε λίγη αξία στο σημείο μας.

Προγνωστικό: 2 & G/G (3.25 @ Betshop)

Βέρντερ – Φράιμπουργκ (29/10, 16:30): Αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Βέρντερ, δείχνει να βρίσκεται τα πατήματά της μετά το τραγικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε. Αν θέλει να μείνει μακριά από τις περιπέτειες του υποβιβασμού παιχνίδια όπως το σημερινό οφείλει να τα κερδίζει εύκολα ή δύσκολα. Η Φράιμπουργκ αό την άλλη είναι αρκετά καλή ως τώρα, ωστόσο μονάχα μέσα στο “σπίτι” της. Θα πάμε και εδώ με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Stoiximan)

Ντάρμσταντ – Λειψία (29/10, 16:30): Σε τροχιά πρωταθλητισμού βρίσκεται η Λειψία, η οποάι μπορεί να ανέβηκε μόλις από τη δεύτερη κατηγορία, ωστόσο βρίσκεται μόλις στο -2 από την Μπάγερν. Η Νταρμσταντ από την πλευρά της κινείται στη μετριότητα και λογικά θα δώσει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Θα επιλέξουμε την ισοπαλία, που θεβρητικά είναι ένα βολικό σημείο για αμφότερες.

Προγνωστικό: Χ (3.82 @ Goalbet)

Ντόρτμουντ – Σάλκε (29/10, 19:30): Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, που έχουν ξεκινήσει μετριότατα τις φετινές τους εγχώριες υποχρεώσεις. Αναμένεται ανοιχτό το ντέρμπι του “Ρουρ”, έτσι θα πάμε με το αμφίσκορο και τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.90 @ Betshop)