Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξιαναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και στις 19:30.

Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ (26/11, 16:30): Αμφότερες είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα και είναι αναγκασμένες να κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος. Θα πάμε με τα πολλά γκολ, καθώς οι δυο ομάδες διαθέτουν καλές γραμμές κρούσης και μέτριες άμυνες.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Magicbet)

Κολωνία – Άουγκσμπουργκ (26/11, 16:30): Πολύ ανώτερη ομάδα η Κολωνία, ιδίως μέσα στο “σπίτι” της. Κινείται στην απόλυτη μετριότητα η Άουγκσμπουργκ, έχοντας δύσκολα το γκολ. Θα επιλέξουμε τα λίγα τέρματα καθώς και οι γηπεδούχοι παίρνουν τα παιχνίδια με την καλή αμυντική τους λειτουργία και όχι με την επιθετική τους δεινότητα.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.65 @ Magicbet)

Αμβούργο – Βέρντερ Βρέμης (26/11, 16:30): Αμφότερες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τη διαφορά ότι το Αμβούργο δεν μοιάζει ικανό να σώσει το “τομάρι” του. Θα επιλέξουμε την Βέρντερ που τουλάχιστον δείχνει σημάδια ζωής.

Προγνωστικό: 2 (2.95 @ Magicbet)

Ίνγκολσταντ – Βόλφσμπουργκ (26/11, 16:30): Την πρώτη της νίκη πέτυχε την περασμένη εβδομάδα η Ίνκολσταντ, αποδίδοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο. Οι “λύκοι” από την άλλη απογοητεύουν ολοένα και περισσότερο, μη δείχνοντας ικανοί να κάνουν κάτι καλύτερο, ιδίως επιθετικά. Θα πάμε με αρκετή δόση ρίσκου στον άσσο.

Προγνωστικό: 1 (2.90 @ Magicbet)

Άιντραχτ Φρ. – Ντόρτμουντ (26/11, 16:30): Σε τρμερή κατάσταση βρίσκεται η Ντόρτμουντ, καθώς μετά την επικράτηση επί της Μπάγερν, σημείωσε οκτώ (!) τέρματα κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετά σκληροτράχηλη η φετινή Άιντραχτ, ιδίως στην έδρα της. Θα επιλέξουμε το αμφίσκορο που μοιάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Magicbet)

Μπάγερν – Λεβερκούζεν (26/11, 19:30): Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που είναι πολύ ικανές επιθετικά. Σαφώς ανώτεροι οι Βαυαροί, ωστόσο το τελευταίο διάστημα μοιάζουν εύθραυστοι. Ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο η Λεβερκούζεν. Γκολ και πάλι γκολ.

Προγνωστικό: Over 3.5 (2.20 @ Magicbet)