Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με όλα τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30, πλην ενός που διεξάγεται στις 19:30.

Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ (22/10, 16:30): Αήττητη συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Χόφενχαϊμ μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις σερί νίκες, ενώ η Λεβερκούζεν από την πλευρά της είναι αρκετά σταθής όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Θα επιλεξουμε το αμφίσκορο και τα πολλά γκολ καθώς αναμετρώνται δυο φύση επιθετικές ομάδες με πολλές δυνατότητες στο σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (1.75 @ Stoiximan)

Χέρτα – Κολωνία (22/10, 16:30): Αμφότερες πραγματοποιούν φανταστική πορεία μέχρι στιγμής και είναι οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει εξελιχθεί σε μάχη κορυφής και καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να χαλάσει την εικόνα της, έτσι θα παίξουν πολύ προσεκτικά. Θα πάμε με τα λίγα γκολ που φαντάζουν ως το πιο πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.62 @ Goalbet)

Ίνγκολσταντ – Ντόρτμουντ (22/10, 16:30): Μόλις ένα βαθμό έχει μαζέψει μέχρι στιγμής η Ίνγκολσταντ, που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Κόντρα στην Ντόρτμουντ που διψάει για βαθμούς οι γηπεδούχοι δύσκολα θα πάρουν κάτι θετικό, ωστόσο πιστεύουμε πως μπορούν να βρουν έστω μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Θα πάμε με τη νίκη της Ντόρτμουντ σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: 2 & G/G (3.40 @ Betshop)

Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ (22/10, 16:30): Σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται αμφότερες, με τη διαφορά ότι από τους “λύκους” περιμέναμε πολύ περισσότερα πράγματα. Είναι από τις πλέον αψυχολόγητες ομάδες της Γερμανίας, έτσι καλύτερα να απέχουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Προγνωστικό: No Bet

Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ (22/10, 16:30): Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν εννιά βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να έχουν οκτώ. Η Φράιμπουργκ είναι καθαρά ομάδα έδρας, μετράει το απόλυτο 3/3 μέχρι στιγμής στο “σπίτι” της και όσο συνεχίζει έτσι θα την εμπιστευόμαστε.

Προγνωστικό: 1 (2.17 @ Stoiximan)

Μπάγερν – Γκλάντμπαχ (22/10, 19:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Βαυαρούς να είναι κλάσεις ανώτεροι και “πληγωμένοι” από τις συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα σε Κολωνία και Άιντραχτ. Αναμένεται να ξεσπάσουν στη σημερινή αναμέτρηση και η ευάλωτη αμυντικά Γκλάντμπαχ δύσκολα θα αντισταθεί στις ορέξεις τους. Θα πάμε με τον άσσο και τα πολλά γκολ.

Προγνωστικό: 1 & Over 3.5 (2.35 @ Betshop)