Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Σάλκε – Ίνγκολσταντ (21/01, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Σάλκε είναι κλάσεις ανώτερη, ωστόσο τη φετινή σεζόν απογοητεύει πλήρως με την παρουσία της όντας στην 11η θέση. Η Ίνγκολσταντ από την πλευρά της είναι στην προτελευταία θέση με μόλις 12 βαθμούς και λογικά δεν θα τη γλιτώσει. Θα επιλεξουμε το αμφίσκορο, μιας και αμφότερες θα κυνηγήσουν τη νίκη με κάθε κόστος ώστε να βρεθούν πιο κοντά στους στόχους τους.

Προγνωστικό: G/G (1.95 @ Magicbet)

Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο (21/01, 16:30): Αμφότερες απογοήτευσαν πλήρως με την παρουσία τους στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, βρίσκονται από τη μέση και κάτω και δεν αποκλείεται να δώσουν σκληρή μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη και ταυτόχρονα βαθμούς και ψυχολογία, ωστόσο τα δείγματα που είχαμε πριν από τη διακοπή μας οδηγούν στο Under, μιας και καμία από τις δυο ομάδες δεν σκοράρει με ευκολία.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.90 @ Magicbet)

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ (21/01, 16:30): Η μόνη ομάδα που συνεχίζει αήττητη στη φετινή Μπουντεσλίγκα είναι η Χόφεχναϊμ, η οποία εντυπωσίασε σε πολλά από τα παιχνίδια της, ενώ σε άλλα βασίστηκε στην αμυντική της λειτουργία μη μπορώντας να βρει λύσεις. Βρίσκεται στην 5η θέση με 28 βαθμούς όντας στο +3 από την 7η Κολωνία και κόντρα στη 12η Άουγκσμπουργκ καλείται να ξεκινήσει δυνατά και μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είναι αρκετά σκληροτράχηλοι και ιδίως μέσα στο “σπίτι” τους είναι ικανοί να βάλουν δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Θα επιλέξουμε και εδώ το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.70 @ Magicbet)

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ (21/01, 16:30): Μπορεί να ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη σεζόν η Βέρντερ, ωστόσο πριν από τη διακοπή είχε συμπληρώσει πέντε ματς αήττητη, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της. Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της βρίσκεται στην 6η θέση όντας ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο και καλείται να βρει άμεσα σταθερότητα ώστε να μην χάσει τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις, θα πάμε με το προφανές Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.45 @ Magicbet)

Ντάρμσταντ – Γκλάντμπαχ (21/01, 16:30): Αμφότερες απογοήτευσαν πλήρως με την παρουσία τους στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και ιδίως η Γκλάντμπαχ η οποία βρίσκεται στη 14η θέση όντας πολύ μακριά από τους στόχους της. Στην επανεκκίνηση καλείται να βρει ρυθμό ακόμη και για να μην κινδυνεύσει και δεν θα μπορούσε να βρει απέναντί της χειρότερη ομάδα από την ουραγό, Ντάρμσταντ. Θα πάμε με το διπλό που δίνεται σε ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (1.90 @ Magicbet)

Λειψία – Άιντραχτ (21/01, 19:30): Λειψία και Άιντραχτ αποτέλεσαν τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρώτου γύρου, καθώς βρίσκονται σε 2η και 4η θέση αντίστοιχα. Αμφότερες μοιάζουν ικανές να τερματίσουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και η μεταξύ τους κόντρα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Θα επιλέξουμε τα 2-3 τέρματα, καθώς πιστεύουμε πως το σκορ δεν θα πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Προγνωστικό: 2-3 γκολ (2.00 @ Magicbet)