Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και στις 19:30.

Γκλάντμπαχ – Κολωνία (19/11, 16:30): Απογοητεύει πλήρως μέχρι στιγμής η Γκλάντμπαχ με την παρουσία της, καθώς βρίσκεται στην 11η θέση με 12 βαθμούς. Η Κολωνία από την άλλη τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σημαντική αγωνιστική πτώση. Θα επιλέξουμε την έδρα, καθώς πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα των γηπεδούχων να αντιδράσουν.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

Μάιντς – Φράιμπουργκ (19/11, 16:30): Αμφότερες βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και πραγματοποιούν συμπαθητική σεζόν με βάση τη δυναμική τους Η ισοπαλία πιθανόν να μην χαλάσει καμία από τις δυο ομάδες και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης και αγωνιστικά.

Προγνωστικό: Χ (3.50 @ Magicbet)

Βόλφσμπουργκ – Σάλκε (19/11, 16:30): Κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκονται οι δυο ομάδες, με τη διαφορά ότι η Σάλκε πριν από τη διακοπή ήταν στο πικ της φετινής της πορείας, μετρώντας επτά νίκες και δυο ισοπαλίες στα εννιά πιο πρόσφατα, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Οι “λύκοι” είναι πλήρως απογοητευτικοί και αναμένουμε την αντίδρασή τους. Θα επιλέξουμε το αμφίσκορο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς φαντάζει ως η πιο ασφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Άουγκσμπουργκ – Χέρτα (19/11, 16:30): Εξαιρετική πορεία πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η Χέρτα, που πριν από την εκκίνηση αυτής της αγωνστικής βρισκόταν στο -4 από την κορυφή. Η Άουγκσμπουργκ είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο, ωστόσο στην έδρα της αποκτά μια “άλλη” δυναμική. Καλύτερα να απέχουμε.

Προγνωστικό: No Bet

Ντάρμσταντ – Ίνγκολσταντ (19/11, 16:30): Μόλις δυο βαθμούς έχει μέχρι στιγμής η Ίνγκολσταντ, που μαζί με το Αμβούργο μοιάζουν να είναι οι δυο πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Η Ντάρμσταντ από την άλλη έχιε ήδη οκτώ βαθμούς και στη σημερινή αναμέτρηση έχιε την ευκαιρία να ξεφύγει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει.

Προγνωστικό: 1 (2.95 @ Magicbet)

Ντόρτμουντ – Μπάγερν (19/11, 19:30): Το απόλυτο γερμανικό ντέρμπι είναι αυτό ανάμεσα στις δυο ομάδες, με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είναι κάπως ασταθείς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και σίγουρα δεν θα έχουν ένα εύκολο απόγευμα σε μια έδρα σαν αυτή. Θα επιλέξουμε την Ντόρτμουντ με την κάλυψη της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: 1 DNB (2.30 @ Magicbet)