Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Βόλφσμπουργκ – Ντάρμσταντ (18/03, 16:30): Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Λειψίας προέρχονται οι “λύκοι”, οι οποίοι καλούνται να συνεχίσουν νικηφόρα καθώς ακόμη ισοβαθμούν με το Αμβούργο που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η Ντάρμσταντ από την πλευρά της είναι στην τελευταία θέση με μόλις 15 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στη δεύτερη κατηγορία. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (1.52 @ Magicbet)

Κολωνία – Χέρτα (18/03, 16:30): Σε καλύτερη ατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή η Χέρτα, καθώς προέρχεται από δυο νίκες στα τρία τελευταία και παραμένει στην 5η θέση με 40 βαθμούς. Η Κολωνία από την άλλη έχει “ξεφουσκώσει” μετά τη διακοπή, παρουσιάζει πολύ κακό πρόσωπο, με το ρεκόρ της να είναι στο 0-2-4 στα έξι τελευταία. Θα επιλέξουμε το διπλό με την κάλυψη της ισοπαλίας.

Προγνωστικό: 2 DNB (2.15 @ Magicbet)

Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ (18/03, 16:30): Αμφότερες έχουν ανάγκη τους βαθμούς, η μεν Άουγκσμπουργκ για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, η δε Φράιμπουργκ για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το πιο πιθανό είναι να επικρατήσει η σκοπιμότητα, έτσι θα επιλέξουμε τα λίγα γκολ που φαντάζουν ως ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.70 @ Magicbet)

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία (18/03, 16:30): Αμφότερες είναι ανεβασμένες το τελευταίο διάστημα, με τη διαφορά ότι η Βέρντερ παλεύει για τη σωτηρία της, ενώ η Λειψία για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι από δυο φορμαρισμένες ομάδες, έτσι θα επιλέξουμε το αμφίσκορο σε συνδυασμό με τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: G/G & Over 2.5 (2.05 @ Magicbet)

Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν (18/03, 16:30): Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Λεβερκούζεν, η οποία αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία (0-1-3) γνωρίζοντας παράλληλα και τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα. Η Χόφενχαϊμ από την πλευρά της πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία φέτος, είναι στην 4η θέση κρατώντας ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και καλείται να παραμείνει σοβαρή μέχρι τέλους ώστε να μην γκρεμίσει ότι έχτιζε όλους αυτούς τους μήνες. Θα πάμε με το μομέντουμ και την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (2.13 @ Magicbet)

Άιντραχτ – Αμβούργο (18/03, 19:30): Βίοι αντίθετοι μεχρι στιγμής για τις δυο ομάδες, καθώς η Άιντραχτ παλεύει για την Ευρώπη, ενώ το Αμβούργο για την παραμονή του. Σε καλύτερη κατάσταση βέβαια βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται από δυο σερί νίκες, ωστόσο πιστεύουμε πως δεν έχουν την ποιότητα και την πληρώτητα να συνεχίσουν το σερί. Και εδώ επιλέγουμε νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.25 @ Magicbet)