Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30.

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ (18/02, 16:30): Αμφότερες βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ενώ οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν και την κούραση από το μεσοβδόμαδο ματς με την Μπενφίκα. Η Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της απογοητεύει σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση και λογικά θα περάσει ένα δύσκολο απόγευμα. Θα επιλέξουμε τον άσσο με -1 γκολ.

Προγνωστικό: Ντόρτμουντ με -1 γκολ (2.05 @ Magicbet)

Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης (18/02, 16:30): Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Άουγκσμπουργκ προέρχεται η Μάιντς, η οποία κατάφερε να βάλει στοπ σε ένα σερί τεσσάρων αγώνων μακριά από τις επιτυχίες. Η Βέρντερ από την πλευρά της πάει από το κακό στο χειρότερο, μετράει τέσσερις σερί ήττες και καλλείται να βγάλει αντίδραση όσο υπάρχουν ακόμη τα περιθώρια. Εμείς θα πάμε με τον άσσο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους και να απομακρυνθούν ακόμη περισσότερο από τις θέσεις που “καίνε”, κλειδώνοντας ουσιαστικά την παραμονή τους.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

Χέρτα – Μπάγερν (18/02, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη και δείχνει να βρίσκεται στην καλήτερή της φάση στη φετινή σεζόν. Η Χέρτα από την άλλη, έχει ρεκόρ 1-0-4 στα πέντε τελευταία και δείχνει ανήμπορη να βρει αγωνιστικό ρυθμό μετά τη διακοπή. Επιλογή μας η νίκη των Βαυαρών.

Προγνωστικό: 2 (1.40 @ Magicbet)

Χόφενχαϊμ – Ντάρμσταντ (18/02, 16:30): Σαφώς ανώτερη τη φετινή σεζόν η Χόφενχαϊμ από τη σημερινή της αντίπαλο, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -1 από την 3η Άιντραχτ και τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην τελευταία θέση, βρίσκονται στο -4 από τα πλέι άουτ, ωστόσο προέρχονται από την εντός έδρας επικράτηση επί της Ντόρτμουντ (2-1) και οφείλουν να εκμεταλλευτούν τη στιγμή. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι άκρως σοβαροί, έχοντας υποστεί μόλις μια ήττα ως τώρα.

Προγνωστικό: 1 (1.45 @ Magicbet)

Άιντραχτ – Ίνγκολσταντ (18/02, 16:30): Τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία μετράει η Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση και δείχνει ικανή να διατηρηθεί εκεί και να “κλέψει” ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Ίνγκολσταντ από την άλλη είναι στη στην προτελευταία θέση με 15 βαθμούς και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει την Ντάρμσταντ στη δεύτερη κατηγορία, μιας και δεν δείχνει ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα. Θα πάμε με την έδρα και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Magicbet)