Προγνωστικά Α’ Γερμανίας:  Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από την Μπουντεσλίγκα, με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 16:30, πλην ενός που ξεκινάει στις 19:30.

Γκλάντμπαχ – Αμβούργο (15/10, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Γκλάντμπαχ είναι πλέον μια από τις σταθερά καλές ομάδες της Γερμανίας, ενώ το Αμβούργο παρουσιάζεται χειρότερο χρόνο με το χρόνο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις ένα βαθμό μεχρι στιγμής και είναι το απολυτο αουτσάιντερ στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο οι υψηλές τιμές του άσσου μας “πονηρεύουν” και θα πάμε με το αμφίσκορο.

Προγνωστικό: G/G (1.57 @ Stoiximan)

Κολωνία – Ίνγκολσταντ (15/10, 16:30): Ομάδα με τα όλα της είναι η φετινή Κολωνία, που βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας παιχνίδι λιγότερο από τις Χέρτα και Ντόρτμουντ που προπορεύονται, ενώ δείχνει να έχει εξαιρετική συνοχή σε άμυνα και επίθεση. H Ίνγκολσταντ από την άλλη έχει μόλις ένα βαθμό μέχρι στιγμής και προβάλει ως ένα από τα ρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό. Θα πάμε με την έδρα και την καλύτερη ομάδα.

Προγνωστικό: 1 (1.81 @ Goalbet)

Άουγκσμπουργκ – Σάλκε (15/10, 16:30): Από την “τεσσάρα” κόντρα στην Γκλάντμπαχ προέρχεται η Σάλκ, που κατάφερε επιτέλους να πάρει την πρώτη της νίκη και παράλληλα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η Άουγκσμπουργκ αό την πλευρά της είναι μια ομάδα με καλή επιθετική γραμμη και πολά κενά στην άμυνα, έτσι θα πάμε με το διπλό και το αμφίσκορο σε συνδυαστικό bet.

Προγνωστικό: 2 & G/G (4.80 @ Betshop)

Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ (15/10, 16:30): Αήττητη παραμένει η Χόφενχαϊμ, η οποία ξεκίνησε με τέσσερις ισοπαλίες τις υποχρεώσεις της και στη συνέχεια πέτυχε δυο νίκες σερί. Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της είναι στη 10η θέση και πρόκειται καθαρά για μια ομάδα έδρας, καθώς μακριά από το γήπεδό της χάνει αρκετή από τη δυναμική της. Θα πάμε με το αήττητο και τη φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ.

Προγνωστικό: 1 (2.00 @ Stoiximan)

Άιντραχτ – Μπάγερν (15/10, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τους Βαυαρούς να μην έχουν αντίπαλο εδώ και χρόνια στην Μπουντεσλίγκα. Λογικά θα περάσουν και από την έδρα της Άιντραχτ, ωστόσο οι τιμές στις οποίς δίνεται δεν αξίζουν την προσοχή μας. Θα πάμε με το Under 3,5, καθώς οι φιλοξενούμενοι συνηθίζουν να μην “σκοτώνουν” τους αντιπάλους τους φέτος.

Προγνωστικό: Under 3,5 (1.44 @ Goalbet)

Βέρντερ – Λεβερκούζεν (15/10, 16:30): Δεν χωράει πολλές προβλέψεις το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς πρόκειται για δυο ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Καλύτερα να απέχουμε από το συγκεκριμένο ματς από τη στιγμή που είναι μια καθαρά “τριπλή”.

Προγνωστικό: No Bet