Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ (11/03, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη και θα πάει το ματς εκεί όπου η ίδια επιθυμεί. Η Άιντραχτ δεν διανύει την καλύτερη περίοδό της, προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες σε επίπεδο πρωταθλήματος και λογικά θα γνωρίσει ακόμα μια. Θα επιλέξουμε τους Βαυαρούς με -2 γκολ.

Προγνωστικό: Μπάγερν με -2 γκολ (1.90 @ Magicbet)

Χέρτα – Ντόρτμουντ (11/03, 16:30): Βρίσκει ρυθμό η Ντόρτμουντ, προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ μεσοβδόμαδα πήρε και την πρόκριση για τους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπενφίκα. Η Χέρτα από την πλευρά της είναι ντεφορμέ και δύσκολα θα κρατήθεί κοντά στην Ντόρτμουντ. Επιλογή μας αποτελεί το διπλό.

Προγνωστικό: 2 (1.65 @ Magicbet)

Ντάρμσταντ – Μάιντς (11/03, 16:30): Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να βρίσκεται η Ντάρμσταντ, η οποία έχει μόλις 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -11 από τη σωτηρία της. Η Μάιντς από την άλλη είναι ανεβασμένη το τελευταίο μήνα, έχει φτάσει στο -6 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και καλείται να συνεχίσει θετικά ώστε να μπει στο “κόλπο” της εξάδας. Θα πάμε και εδώ με το μομέντουμ και την καλύτερη ομάδα.

Προγνωστικό: 2 (2.25 @ Magicbet)

Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ (11/03, 16:30): Ζόρικο ματς για αμφότερες τις ομάδες, που βρίσκονται σε 8η και 4η θέση αντίστοιχα και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα ώστε να διατηρηθούν μέσα στους στόχους τους. Αναμένεται παιχνίδι σκοπιμότητας, οι δυο ομάδες διαθέτουν συμπαθητικές άμυνες, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 2,5.

Προγνωσικό: Under 2.5 (2.10 @ Magicbet)

Λειψία – Βόλφσμπουργκ (11/03, 16:30): Στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζει να βρίσκεται η Λειψία, η οποία διατηρεί το καλό επίπεδο εμφανίσεων και όπως όλα δείχνουν θα πάρει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι “λύκοι” από την πλευρά τους έχουν αγγίξει την επικίνδυνη ζώνη και καλούνται να συνέλθουν άμεσα ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα. Κάτι τέτοιο όμως δεν αναμένεται σήμερα κόντρα στη Λειψία. Θα πάμε με την έδρα και τα πολλά τέρματα.

Προγνωστικό: 1 & Over 2.5 (2.45 @ Magicbet)

Ίνγκολσταντ – Κολωνία (11/03, 19:30): Αμφότερες διανύουν μια πολύ κακή περίοδο, καθώς οι γηπεδούχοι μετρούν μια νίκη και τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν μια νίκη, μια ισοπαλία και τρεις ήττες στην ίδια σειρά αγώνων. Καλύτερα να αφήσουμε στην άκρη το συγκεκριμένο παιχνίδι και να επιλέξουμε κάτι μετά τη σέντρα.

Προγνωσστικό: No Bet