Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από τα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και στις 19:30.

Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ (10/12, 16:30): Κλάσεις ανώτερη ομάδα η Μπάγερν, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Οι “λύκοι” σέρνονται τη φετινή σεζόν και δεν δείχνουν ικανοί να πάρουν αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι σαν αυτό. Θα επιλέξουμε τη νίκη των Βαυαρών με -1.

Προγνωστικό: Μπάγερν με -1 (1.40 @ Magicbet)

Κολωνία – Ντόρτμουντ (10/12, 16:30): Αρκετά καλή και σκληροτράχηλη μέχρι στιγμής η Κολωνία, ιδίως μέσα στο “σπίτι” της. Η Ντόρτμουντ από την άλλη είναι εξαιρετική αλλά όχι σταθερή και αυτό έχει αντίκτυπο στη βαθμολογική συγκομιδή της. Θα πάμε με το αμφίσκορο, καθώς οι δυο ομάδες δείχνουν εξίσου ικανές να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα τέρμα.

Προγνωστικό: G/G (1,70 @ Magicbet)

Αμβούργο – Άουγκσμπουργκ (10/12, 16:30): Αποκτά σφυγμό σιγά σιγά το Αμβούργο, προέρχεται από μια νίκη και δυο ισοπαλίες και πλέον δείχνει ικανό να σώσει την κατηγορία. Η Άουγκσμπουργκ από την άλλη δεν αποτελεί φόβητρο, έτσι θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων.

Προγνωστικό: 1 (2.30 @ Magicbet)

Ίνγκολσταντ – Λειψία (10/12, 16:30): Τα δυο άκρα του βαθμολογικού πίνακα κοντράρονται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Ίνγκολσταντ να βρίσκεται στον πάτο και τη Λειψία να είναι μόνη πρώτη. Όσο μας “πληρώνει”, τόσο θα την εμπιστευόμαστε η Λειψία, έτσι θα επιλέξουμε και σήμερα να πάμε μαζί της.

Προγνωστικό: 2 (1.70 @ Magicbet)

Φράιμπουργκ – Ντάρμσταντ (10/12, 16:30): Αμφότερες είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, με τη διαφορά ότι η Φράιμπουργκ έχει ξεφύγει ήδη από πιθανούς κινδύνους. Είναι καθαρά ομάδα έδρας και κόντρα σε αντιπάλους όπως η Ντάρμσταντ, οφείλουμε να τη στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.65 @ Magicbet)

Χέρτα – Βέρντερ Βρέμης (10/12, 19:30): Σαφώς ανώτεροι σαν ομάδα οι γηπεδούχοι, ιδίως μέσα στο “σπίτι” τους, έχουν τους τρόπους να παίρνουν τα αποτελέσματα. Η Βέρντερ από την άλλη λογικά θα παλέψει και φέτος για τη σωτηρία της, ωστόσο δεν είναι σε θέση να τη γλιτώνει για πάντα. Θα πάμε και εδώ με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Magicbet)