Προγνωστικά Α’ Γερμανίας: Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει στο σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 16:30 και 19:30.

Μπάγερν Μονάχου – Άουγκσμπουργκ (01/04, 16:30): Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπάγερν είναι κλάσεις ανώτερη και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη. Πιστεύουμε παράλληλα πως θα σημειωθούν αρκετά τέρματα, έτσι θα επιλέξουμε τον άσσο σε συνεδυασμό με το Over 2,5 γκολ, μιας και η Άουγκσμπουργκ δύσκολα θα αντισταθεί στις ορέξεις των Βαυαρών.

Προγνωστικό: 1 & Over 2,5 (1.40 @ Magicbet)

Σάλκε – Ντόρτμουντ (01/04, 16:30): Αμφότερες είναι ανεβασμένες εντός των συνόρων το τελευταίο διάστημα και θα ψάξουν μια ακόμη νίκη για να επιβεβαιώσουν τη φόρμα τους. Η Σάλκε έχει περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς καθώς είναι στην 9η θέση και στο -4 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο η πάντα επικίνδυνη Ντόρτμουντ θέλει τη νίκη απέναντι στη μισητή αντίπαλό της ώστε να εδραιώσει τη θέση της εντός της πρώτης τριάδας. Έδρα και κίνητρο μας οδηγούν στον άσσο, με αρκετή δόση ρίσκου όμως.

Προγνωστικό: 1 (3.70 @ Magicbet)

Αμβούργο – Κολωνία (01/04, 16:30): Κομβικό ματς για τις δυο ομάδες το σημερινό, καθώς το Αμβούργο είναι στη 16η θέση με 27 βαθμούς όντας στο -2 από την απευθείας σωτηρία του, ενώ η Κολωνία είναι στην 6η θέση με 37 βαθμούς όντας στο +1 από τους διώκτες της που καραδοκούν για να κλέψουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δύσκολο να προβλέψει κανείς νικητή σε αυτό το παιχνίδι, έτσι καλύτερα να το αφήσουμε στην άκρη μέχρι τη σέντρα.

Προγνωστικό: No Bet

Φράιμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης (01/04, 16:30): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Βέρντερ το τελευταίο διάστημα, μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και χάρη σε αυτό το σερί κατάφερε να ανέβει στη 13η θέση με 29 βαθμούς όντας στο +2 από τα μπαράζ παραμονής. Η Φράιμπουργκ από την πλευρά της μπορεί να βρίσκεται μόλις στο -2 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ωστόσο δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση και θα τερματίσει εντός της πρώτης εξάδας. Θα επιλέξουμε το Χ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν δείχνει να “χαλάει” καμία από τις δυο ομάδες.

Προγνωστικό: Χ (3.40 @ Magicbet)

Λειψία – Ντάρμσταντ (01/04, 16:30): Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Λειψία βρίσκεται στη 2η θέση και συνεχίζει να παλεύει για να κρατήσει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ η Ντάρμσταντ από την πλευρά της είναι στην τελευταία θέση και στο -12 από τη σωτηρία της και σίγουρα δεν μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία να στήσουν το δικό τους “πάρτι”.

Προγνωστικό: Λειψία (1.36 @ Magicbet)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ (01/04, 19:30): Αμφότερες προβληματίζουν με την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα, με την Άιντραχτ να αγνοεί τη νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της και την Γκλάντμπαχ να αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Έδρα και κίνητρο μας οδηγούν στον άσσο, μιας και οι γηπεδούχοι είναι μόλις στο -1 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και καλούνται να συνέλθουν άμεσα.

Προγνωστικό: 1 (2.60 @ Magicbet)

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες