Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Τελευταία αγωνιστική σήμερα Κυριακή (08/05) στην Α’ Αγγλίας και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος όλοι οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ώρα (14:30). Εξασφάλισε την άνοδο η Γουίγκαν, κάτι το οποίο αναμένεται να πετύχει και η Μπέρτον, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της υποβιβασμένης Ντόνκάστερ. Μέχρι τελικής πτώσης η μάχη για πλέι οφ και παραμονή.

Μπράντφορντ – Τσέστερφιλντ (08/05, 14:30): Σπουδαία νίκη στην έδρα της Σάουθεντ πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική  η Μπράντφορντ με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, εξασφάλισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Τσέστερφιλντ επικράτησε 3-0 της Μπέρι, εντός έδρας, έπειτα από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα (0-1-2). Πέτυχε το στόχο της που ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Ανίκητη στην έδρα της η γηπεδούχος (έξι διαδοχικές νίκες), κυνηγά την τέταρτη θέση και έχει προβάδισμα νίκης.

Προγνωστικό: 1 (1.75 @ Stoiximan)

Μπέρι – Σάουθεντ (08/05, 14:30): Την ήττα με 3-0 από την Τσέστερφιλντ γνώρισε η Μπέρι, εκτός έδρας. Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της, έχει ξεμείνει από στόχους. Από την άλλη πλευρά η Σάουθεντ ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από τη Μπράντφορντ, γνωρίζοντας την τέταρτη διαδοχική ήττα της και έκτη σερί που αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-5). Αδιάφορες αμφότερες αναμένεται να παίξουν ελεύθερα στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και το Over δείχνει αρκετά πιθανό.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.93 @ Goalbet)

Κόλτσεστερ – Ρότσντεϊλ (08/05, 14:30): Έχοντας γνωρίσει ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική τον υποβιβασμό η Κόλτσεστερ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια δίχως νίκη (0-2-2). Από τη δική της πλευρά η Ρότσντεϊλ έμεινε με τη σειρά της στο ισόπαλο 2-2 με τη Σουίντον, στην έδρα της, χάνοντας έτσι και τις τελευταίες ελπίδες που είχε για είσοδο στα πλέι οφ. Ανοικτά τα παιχνίδια και των δύο στο φινάλε της σεζόν, μπορούν να επιβεβαιώσουν ακόμη ένα Over.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.55 @ Betshop)

Ντόνκαστερ – Μπέρτον (08/05, 14:30): Τη μοιραία ήττα που κατά πάσα πιθανότητα τη στέλνει στην Λιγκ 2 γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Ντονκάστερ από την Κρου (3-1), εκτός έδρας. Βρίσκεται στο -3 από την παραμονή, θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να σωθεί, αρκεί βέβαια να κερδίσει. Από την άλλη η Μπέρτον νίκησε 2-1 την Τζίλιγχαμ, εντός έδρας, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί της (2-2-0). Απογοητευμένη η γηπεδούχος, ευκαιρία για την Μπέρτον να εξασφαλίσει την άνοδο.

Προγνωστικό: 2 (1.80 @ Magicbet)

Φλίτγουντ Τάουν – Κρου (08/05, 14:30): Σε διαρκή κάθοδο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Φλίτγουντ, η οποία ηττήθηκε 3-1 από τη Γουόλσολ, εντός έδρας. Συμπλήρωσε πέντε αγώνες που αγνοεί το «τρίποντο» (0-3-2), στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις. Από την άλλη πλευρά η Κρου πήρε την πρώτη της νίκη μετά από 15 αγωνιστικές (0-5-10), επικρατώντας με 3-1 της Ντονκάστερ, εντός έδρας. Έχει υποβιβαστεί εδώ και αρκετό καιρό. Νίκη ίσον παραμονή για τους γηπεδούχους, έστω και σε χαμηλές τιμές.

Προγνωστικό: 1 (1.35 @ Interwetten)

Τζίλιγχαμ – Μίλγουολ (08/05, 14:30): Την ήττα με 2-1 από τη Μπέρτον γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Τζίλιγχαμ, συμπληρώνοντας επτά αγωνιστικές δίχως νίκη (0-3-4). Βρίσκεται στο -2 από τα πλέι οφ, δεν είναι πλέον στο χέρι της να βρεθεί σ’ αυτά. Από την άλλη πλευρά η Μίλγουολ επικράτησε εύκολα με 3-0 της Όλνταμ, εντός έδρας, φτάνοντας στη τρίτη σερί επικράτηση της. Είχε εξασφαλίσει εδώ και δύο αγωνιστικές τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Μονόπλευρο ουσιαστικά το ενδιαφέρον, ωστόσο η γηπεδούχος δεν πείθει, γι’ αυτό κι εμείς θα πάμε με το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1.60 @ Mybet)

Όλνταμ – Κόβεντρι (08/05, 14:30): Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία η Όλνταμ ηττήθηκε με 3-0 από τη Μίλγουολ, εκτός έδρας. Πρώτη ήττα έπειτα από τρία σερί θετικά αποτελέσματα (2-1-0). Από την άλλη πλευρά η Κόβεντρι ξεπέρασε το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (3-1), εντός έδρας, ωστόσο δεν κατάφερε να εκπληρώσει το στόχο της που ήταν τα πλέι οφ. Τέσσερις σερί νίκες μετράει η Όλνταμ στην έδρα της, πληρώνει καλά ο άσσος.

Προγνωστικό: 1 (2.55 @ Stoiximan)

Πιτέρμπορο – Μπλάκπουλ (08/05, 14:30): Σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Πιτέρμπορο κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Σριούσμπερι με 4-3. Τρέχει ρεκόρ 2-0-4 στις τελευταίες αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα, όντας αδιάφορη εδώ και λίγο καιρό. Από την άλλη πλευρά η Μπλάκπουλ υπέστη εντός έδρας βαριά ήττα με 4-0 από τη Γουίγκαν. Συμπλήρωσε τέσσερα παιχνίδια που αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-3), στο -2 από την παραμονή στην κατηγορία. Δείχνουν να μην πιστεύουν στην παραμονή οι φιλοξενούμενοι, αν και τελείωσε η σεζόν για την γηπεδούχο, η ίδια δεν δείχνει να χαρίζεται σε κανέναν.

Προγνωστικό: 1 (2.39 @ Goalbet)

Πορτ Βέιλ – Γουόλσολ (08/05, 14:30): Την ήττα με 1-0 από τη Σκάνθορπ, εκτός έδρας γνώρισε την περασμένη αγωνιστική η Πορτ Βέιλ. Προερχόταν από τρεις σερί νίκες, ωστόσο είχε χαθεί από νωρίς τα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Γουόλσολ επικράτησε με 3-1 της Φλίτγουντ, εντός έδρας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση της. Έχει εξασφαλίσει τα πλέι οφ, παλεύει για την απευθείας άνοδο. Νίκη με πολλά γκολ για να καλύψει τη διαφορά από τη Μπέρτον θέλει η Γουόλσολ.

Προγνωστικό: 2 & Over 2.5 (2.55 @ Betshop)

Σέφιλντ Γιουν. – Σκάνθορπ (08/05, 14:30): Έχοντας μείνει εδώ και καιρό χωρίς στόχους η Σέφιλντ υπέστη την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Κόβεντρι, εκτός έδρας. Τρέχει ρεκόρ 3-2-1 στα τελευταία της παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Σκάνθορπ είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο φινάλε της σεζόν. Επικράτησε 1-0 της Πορτ Βέιλ, εντός έδρας, πετυχαίνοντας την πέμπτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Κυνηγούν τα πλέι οφ ι φιλοξενούμενοι, καλές οι τιμές που κυκλοφορούν στο «διπλό».

Προγνωστικό: 2 (2.10 @ Magicbet)

Σουίντον – Σριούσμπερι (08/05, 14:30): Στο ισόπαλο 2-2 με τη Ρότσντεϊλ, εκτός έδρας έμεινε την περασμένη αγωνιστική η Σουίντον. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις τρεις αγωνιστικές (1-2-0). Από τη δική της πλευρά η Σριούμπερι υπέστη την εντός έδρας ήττα με το εντυπωσιακό 4-3 από την Πιτέρμπορο. Δεύτερη σερί και τέταρτη συνεχόμενη στα τελευταία έξι (1-1-4), ωστόσο εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Αδιάφορες βαθμολογικά αμφότερες, μπορούν να ανοίξουν τον ρυθμό του ματς.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.60 @ Interwetten)

Γουίγκαν – Μπάρνσλεϊ (08/05, 14:30): Με επιβλητικό τρόπο η Γουίγκαν διέλυσε με 4-0 την Μπλάκπουλ, εκτός έδρας, πετυχαίνοντας το στόχο της που ήταν η άνοδος στην Τσάμπιονσιπ. Από την άλλη πλευρά η Μπάρνσλεϊ σκόνταψε την προηγούμενη αγωνιστική, μένοντας στο ισόπαλο 2-2 με την υποβιβασμένη Κόλτσεστερ, εντός έδρας. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (2-3-0) και τα δίνει όλα για είσοδο στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική. Γνωρίζουμε πως είναι άδικο να κοντράρουμε την πρωταθλήτρια, ωστόσο το κίνητρο βρίσκεται προς τα δεξιά.

Προγνωστικό: 2 (2.70 @ Mybet)