Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Δώδεκα αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 17:00.

Γουίμπλεντον – Μπέρι (19/11, 17:00): Οι δυο ομάδες ξανασυναντήθηκαν πριν απο μερικές μέρες στο ίδιο γήπεδο για το Fa Cup, με τη Γουίμπλεντον να επικρατεί με το ευρύ 5-0. Σαφώς και είναι άλλα τα δεδομένα στη σημερινή αναμέτρηση, ωστόσο οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη. Θα τους στηρίξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Magicbet)

Μπόλτον – Μίλγουολ (19/11, 17:00): Αμφότερες δίνουν μάχη για μια θέση στα πλέι οφ ή την άνοδο. Η ΜΠόλτον προέρχεται αό δυο σερί ήττες, σε αντίθεση με τη Μίλγουολ που μετρά πέντε σερί επιτυχίες. Δύσκολη η πρόβλεψη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα πάμε με το αμφίσκορο που φαντάζει ως η πιο σφαλής επιλογή.

Προγνωστικό: G/G (1.75 @ Magicbet)

Μπρίστολ Ρόβερς – ΜΚ Ντονς (19/11, 17:00): Πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα η Μπρίστολ, θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρηθεί στην τετράδα και πιστεύουμε πως απέναντι στη μετριότατη ΜΚ Ντονς θα τα καταφέρει. Θα επιλέξουμε την έδρα που δίνεται σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 1 (2.15 @ Magicbet)

Τσάρλτον – Πορτ Βέιλ (19/11, 17:00): Αμφότερες είναι πλήρως ασταθείς τη φετινή σεζόν, όντας ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο. Είναι δύσκολο να προβλέψουμε το νικητή, έτσι θα πάμε με τα πολλά γκολ που συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.95 @ Magicbet)

Φλίτγουντ – Τσέστερφιλντ (19/11, 17:00): Αμφότερες είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, με τη διαφορά ότι η Τσέστερφιλντ βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 12 βαθμούς και δείχνει ανήμπορη να αντιράσει. Θα επιλέξουμε τη Φλίτγουντ, που τουλάχιστον μέσα στο “σπίτι” της ανεβάζει στροφές.

Προγνωστικό: 1 (1.85 @ Magicbet)

Νορθάμπτον – Πιτέρμπορο (19/11, 17:00): Από τέσσερις σερί νίκες προέρχεται η Πιτέρμπορο, που έχει βρει τα πατήματά της για τα καλά όντας μια αό τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Καλή αλλά όχι σταθερή η Νορθάμπτον, δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Θα επιλέξουμε το διπλό που έχει αρκετό στοιχηματικό value και δίνεται σε ελκυστικές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.80 @ Magicbet)

Όξφορντ – Κόβεντρι (19/11, 17:00): Λίγο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται οι δυο ομάδες, μόνο που η όβεντρι δείχνει να έχει ξυπνήσει καλά μετά το τραγικό ξεκίνημά της, έχοντας ρεκόρ 5-2-1 στα οκτώ τελευταία ανεξαρτήτως έδρας. Οι γηπεδούχοι κινούνται στην απόλυτη μετριότητα και είναι πιθανόν να παραμείνουν εκεί. Θα πάμε με το διπλό που έχει μπόλικη αξία.

Προγνωστικό: 2 (3.40 @ Magicbet)

Ροτσντέιλ – Σουίντον (19/11, 17:00): Δυο από τις πιο αλλοπρόσαλες ομάδες της κατηγορίας κοντράρονται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, κάνντας την επιλογή μας εξαιρετικά δύσκολη. Καλύτερα να απέχουμε.

Προγνωστικό: No Bet

Σκάνθορπ – Όλνταμ (19/11, 17:00): Βίοι αντίθετοι μέχρι στιγμής για τις δυο ομάδες, με τη Σκάνθορπ να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την Όλνταμ να είναι τρίτη από το τέλος. Δύσκολα θα αντέξουν στην πίεση οι φιλοξενούμενοι, θα πάμε με την έδρα.

Προγνωστικό: 1 (1.70 @ Magicbet)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Σριούσμπερι (19/11, 17:00): Από τις ομάδες που επιλέγουμε συχνά και εμπιστευόμαστε είναι η Σέφιλντ, η οποία έχει ανέβει στην 3η θέση και δείχνει αποφασισμένη για την άνοδο.Στην προτελευταία θέση η Σριούσμπερι, δύσκολα θα τη γλιτώσει σήμερα. Επιλέγουμε και πάλι τους γηπεδούχους.

Προγνωστικό: 1 (1.40 @ Magicbet)

Σάουθεντ – Μπράντφορντ (19/11, 17:00): Κλάσεις ανώτερη ομάδα η Μπράντφορντ, σε περίπτωση που βρει ρυθμό δεν αποκλείεται να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Επιλέγουμε το διπλό που δίνεται σε καλές αποδόσεις.

Προγνωστικό: 2 (2.40 @ Magicbet)

Γουόλσολ – Τζίλιγχαμ (19/11, 17:00): Αμφότερες παίζουν “κακό” ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο, έτσι μας αποτρέπουν να τις εμπιστευτούμε. Θα πάμε με τα λίγα γκολ που συγκεντρώνουν καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Προγνωστικό: Under 2.5 (1.85 @ Magicbet)