Προγνωστικά Α’ Αγγλίας: Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό μενού από το πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας, με τα παιχνίδια να πραγματοποιούνται στις 17:00.

Μπράντφορντ – Τσέστερφιλντ (07/01, 17:00): Πολύ ανώτερη σαν ομάδα η Μπράντφορντ, παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία, ωστόσο έχει κερδίσει μόλις δυο από αυτά και σε πολλές περιπτώσεις δείχνει να της λείπει η ουσία. Η Τσέστερφιλντ από την άλλη βρίσκεται οριακά εντός της επικίνδυνης ζώνης, αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία ενώ παράλληλα έχει μείνει και άσφαιρη σε αυτή τη σειρά αγώνων. Δύσκολα θα φύγουν με κάτι θετικό οι γηπεδούχοι.

Προγνωστικό: 1 (1.55 @ Magicbet)

Μπρίστολ Ρόβερς – Νορθάμπτον (07/01, 17:00): Τρεις νίκες και δυο ήττες μετράει στα πέντε τελευταία η Μπρίστολ, η οποία παίζει ωραίο και επιθετιό ποδόσφαιρο, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις τα αμυντικά κενά της την προδίδουν. Η Νορθάμπτον από την πλευρά της ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν, ωστόσο έχει χάσει το ρυθμό της και πλέον μετρά δυο νίκες και επτά ήττες στα εννιά τελευταία. Λογική επιλογή είναι ο άσσος, τον οποίο και θα επιλέξουμε.

Προγνωστικό: 1 (1.95 @ Magicbet)

Σκάνθορπ – Μπέρι (07/01, 17:00): Χάνει έδαφος αγωνιστική με την αγωνιστική η Σκάνθορπ, η οποία βρισκόταν στην κορυφή για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο έχει υποχωρήσει στην 3η θέση, μετρώντας μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία. Η Μπέρι από την άλλη έχει μαζέψει μόλις δυο βαθμούς στα 15 (!) τελευταία παιχνίδια της και δείχνει ανήμπορη να βγάλει αντίδραση. Λογική επιλογή ο άσσος, ωστόσο θα πάμε με τα πολλά τέρματα, καθώς αμφότερες δέχονται εύκολα το γκολ και ιδίως οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικό: Over 2.5 (1.70 @ Magicbet)

Σουίντον – Σριούσμπερι (07/01, 17:00): Αμφότερες βρίσκονται σε κακήκατάσταση, με τη Σουίντον να είναι στη 19η θέση με ρεκόρ 0-2-4 στα έξι τελευταία, ενώ η Σριούσμπερι είναι προτελευταία και προέρχεται από τρεις σερί ήττες. Καλύτερα να απέχουμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Προγνωστικό: No Bet

Σάουθεντ – Σέφιλντ Γ. (07/01, 17:00): Σε πλήρη φόρμα βρίσκονται οι δυο ομάδες, με τη Σάουθεντ να μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες στα έξι τελευταία και τη Σέφιλντ να προέρχεται από πέντε σερί επιτυχίες. Θα πάμε με το γκολ εκατέρωθεν, καθώς η επιλογή σημείου είναι δύσκολη ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες, με τις πιθανότητες νίκης να είναι απολύτως μοιρασμένες.

Προγνωστικό: G/G (1.85 @ Magicbet)