Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.

Κυριακή σήμερα (25/08) και το ενδιαφέρον στο κουπόνι παραμένει φυσικά σε υψηλά επίπεδα, όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα βρίσκονται πλέον στη σέντρα, τα σημεία που προκύπτουν είναι περισσότερα, ωστόσο θα πρέπει να καταλήγουμε καθημερινά στη σωστή διαλογή για να γεμίζει ακόμη περισσότερο η τσέπη. Τέσσερα σημεία από Ολλανδία και Δανία ξεχωρίσαμε τη σημερινή ημέρα, πάμε να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

Προγνωστικά στοιχήματος Ολλανδία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από το Ουτρέχτη – Φένλο. Η Ουτρέχτη έχει ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, είναι αήττητη στο πρωτάθλημα (2-1-0) και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Από την άλλη, η Φένλο έρχεται από δύο βαριές ήττες, δέχεται εύκολα γκολ και δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Οι γηπεδούχοι λογικά θα κερδίσουν, μπορούν να πάνε ακόμη και μόνοι τους ψηλά το σκορ, επιλέγουμε 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Συνεχίζουμε με το Τσβόλε – Σπάρτα Ρότερνταμ. Η Τσβόλε προβληματίζει έντονα με τις εμφανίσεις της στην αρχή του πρωταθλήματος, ωστόσο κάποια στιγμή πρέπει να βγάλει αντίδραση. Η Σπάρτα Ρότερνταμ, από την άλλη, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έρχεται από δύο νίκες, αλλά δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε σε τιμές φαβορί, ειδικά εκτός έδρας. Αναμένουμε ανοικτό παιχνίδι, με καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες, ποντάρουμε στο combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 1.73.

Προγνωστικά στοιχήματος Δανία

Πάμε στο Έσμπιεργκ – Σίλκεμποργκ. Η Έσμπιεργκ πήρε την πρώτη νίκη, απέκτησε ψυχολογία και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Η Σοντερίσκε, από την άλλη, έχει βελτιώσει την απόδοσή της, έρχεται από δύο ισοπαλίες, ωστόσο τα κενά στην άμυνα παραμένουν αναλλοίωτα. Επιλογή αποτελεί το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Κλείνουμε με το Μπρόντμπι – Άαρχους. Η Μπρόντμπι επανήλθε στις νίκες, έχει την παραγωγικότερη επίθεση, ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δύσκολα κρατάει το μηδέν πίσω. Από την άλλη, η Άαρχους έρχεται από την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, απέκτησε καλή ψυχολογία και θα πάει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μπρόντμπι. Κρατάμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση σε απόδοση 1.80.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν ποντάρετε!