Ποδόσφαιρο: Προγνωστικά Στοιχήματος (15/03)

audax italiano prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! «Έσπασε» το θετικό σερί που «έτρεχε» η στήλη τις τέσσερις τελευταίες ημέρες, στις οποίες έκανε το 2Χ2 στα προγνωστικά στοίχημα που επέλεγε. Το Σάββατο πέσαμε έξω τόσο στο Έβερτον – Λα Σερένα (σ.σ. επιλέξαμε τον άσσο σε απόδοση 1.95 στην Betshop, ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ) και το Σαν Λουίς – Πουέμπλα (σ.σ. επιλέξαμε το 2-3 γκολ, ολοκληρώθηκε 0-1).

Από το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι ξεχωρίσαμε δύο αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Χιλής, τις οποίες αναλύουμε παρακάτω.

Προγνωστικά Στοιχήματος Αουντάξ Ιταλιάνο

Ξεκινάμε με το Κοκίμπο – Ικίκε στο κεκλεισμένων των θυρών (λόγω κορωνοϊού) «Bicentenario Francisco Sánchez Rumoroso» (17:00). Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε η Κοκίμπο μετά από πέντε αγωνιστικές (σ.σ. χρωστάει δύο) καταλαμβάνοντας την 15η θέση της κατάταξης. Μετά τη νίκη επί της νεοφερμένης Λα Σερένα (2-1 εντός) επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα την Δευτέρα από την έδρα της Ουνιόν Καλέρα (2-0).

Το συγκρότημα του Κορένγκια γνωρίζει πως να εκμεταλλευτεί την έδρα του, στην οποία παραμένει αήττητο εδώ και 12 αγωνιστικές (6-6-0). Θεωρούμε πως έχει τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Ικίκε, η οποία παρουσιάζει πολλά προβλήματα μακριά από το σπίτι της. Επιλέγουμε για το στοίχημα τον άσσο σε απόδοση 1.95.

Συνεχίζουμε με το Αουντάξ Ιταλιάνο – Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν στο (επίσης) κεκλεισμένων των θυρών «Bicentenario Municipal de La Florida» (01:30). Χωρίς νίκη παραμένει η Αουντάξ Ιταλιάνο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-1-2), θυμίζουμε πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα κάνοντας το 3Χ3 κόντρα σε Κομπρεσάλ (4-1 εντός), Κόλο Κόλο (2-1 εντός) και Ουνιόν Εσπανιόλα (2-1 εκτός).

Πανηγύρισε τη νίκη στις 3/4 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της με αντίπαλο την Ουνιβερσιδάδ Κονσεπσιόν, η οποία μετά από επτά αγωνιστικές δεν έχει σπάσει το ρόδι (0-4-3). Φαντάζει δύσκολο να συμβεί αυτό σήμερα με αντίπαλο την σαφώς καλύτερη Αουντάξ Ιταλιάνο. Επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.95.

Καλή τύχη σε όλους!