Ημέρα Κυπέλλων η σημερινή σε Αγγλία και Γαλλία, για την ακρίβεια Λιγκ Καπ. Σε άλλα κείμενα συναδέλφων θα διαβάσετε για την Αγγλία, η παρούσα στήλη θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη Γαλλία, απ’ όπου προκύπτουν αρκετές επιλογές.

Ξεκινάμε με το Χάβρη – Νιμ. Η Χάβρη είναι ανώτερη ομάδα, έχει σκοράρει 7 γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές και δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Σήμερα υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Νιμ, αλλά όλα εξαρτώνται απ’ τη δική της απόδοση. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.12 στον Stoiximan. Συνεχίζουμε με το Τουρ – Νιόρ. Η Τουρ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, μετράει 2/2 ήττες χωρίς να σκοράρει, δείχνει ότι δεν είναι έτοιμη. Στον αντίποδα, οι εμφανίσεις της Νιόρ είναι καταπληκτικές, ωστόσο της λείπει το εύκολο γκολ. Κάποια στιγμή θα έρθουν τα γκολ για τη Νιόρ, θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να προκριθεί, κάτι που μοιάζει να θέλει πάρα πολύ. Επιλέγουμε πρόκριση Νιόρ σε απόδοση 2.08 στoν Stoiximan.

Πάμε στο Κιεβιλί Ρουέν – Ορλεάν. Η Κιεβιλί Ρουέν αποδεικνύει ότι είναι δυνατός αντίπαλος, δεν τα παρατάει ποτέ, αλλά σήμερα όλα δείχνουν ότι θα παίξει με αλλαγές. Απ’ την άλλη, η Ορλεάν είναι θεωρητικά πιο ισχυρή ομάδα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα παίξει με βασικούς, της δίνουμε το προβάδισμα. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.90 στην Betshop. Κλείνουμε με το Λανς – Αζαξιό. Η Λανς είναι μια ομάδα που έχει δημιουργηθεί για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους, όμως ξεκίνησε «στραβά» στο πρωτάθλημα (2/2 ήττες) και σήμερα παίζει υπό πίεση. Στον αντίποδα, η Αζαξιό είναι σαφώς πιο απελευθερωμένη, αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα αντέξει στην έδρα της Λανς. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.75 στον Stoiximan.