Παιχνίδι – αγγαρεία για την ελλιπή Τουρκία

 

Η χθεσινή δυαδούλα, δύσκολα, αλλά πέρασε πληρώνοντας περίπου 5,5 φορές το ποντάρισμα της, με τους Πολωνούς να σκοράρουν το 3ο από τα 4 συνολικά τους γκολ προς τα φινάλε και τη Νορβηγία να είναι ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και να κερδίζει και αυτή με γκολ στο φινάλε. Λίγο έλλειψε να βγει και το δελτίο ρίσκου, αφού ακυρώθηκε γκολ των Νορβηγών στις καθυστερήσεις, ενώ η Πολωνία θα μπορούσε να σκοράρει κι άλλα τέρματα. Προτελευταία ημέρα των προκριματικών σήμερα, έψαξα ότι έχει αξία σαν απόδοση και σας παρουσιάζω τις σκέψεις μου:

Το Φινλανδία – Τουρκία είναι βαθμολογικά αδιάφορο, σύμφωνοι. Ωστόσο η αντιμετώπιση τους από τους δύο προπονητές είναι διαφορετική. Οι Φινλανδοί έχοντας κάνει την ζημιά στους Κροάτες πριν λίγες ημέρες, δείχνουν μεγαλύτερη όρεξη να κλείσουν μια νίκη τον όμιλο. Αντίθετα στην Τουρκία υπάρχει μεγάλη απογοήτευση, ο Λουτσέσκου με το… ζόρι μιλούσε χθες στη συνέντευξη Τύπου, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους Ισλανδούς, αλλάζει η ομάδα κατά τα 7/11, αφού βασικά στελέχη όπως οι Γιλμάζ, Σαχίν, Αρντά Τουράν, Ερκίν, Αζίζ μένουν εκτός. Διακρίνω λοιπόν πως οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σαν αγγαρεία το παιχνίδι και μου κάνει ο 1 DNB (με ισοπαλία παίρνω τη μονάδα) σε απόδοση 2,12 στον Stoiximan.

Το Μολδαβία – Αυστρία επίσης είναι αδιάφορο και για αυτόν τον λόγο γλυκοκοιτάω το καλοπληρωμένο G/G, από τη στιγμή που οι Αυστριακοί είναι χαλαροί και δεν θα έχουν τους 3 από τους 4 βασικούς αμυντικούς τους απόψε (Ντράγκοβιτς, Αλάμπα, Χιντερέγκερ). Δεν ξέρω αν οι Μολδαβοί πάρουν αποτέλεσμα, αλλά ένα γκολ μπορούν να το βάλουν.

Για την τριάδα ρίσκου άφησα και μια επιλογή περισσότερο ενστίκτου, αφού βλέπω να κλείνει τον όμιλο με εμφατική νίκη η ομάδα των Σκοπίων που έχει καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία με τους Ιταλούς. Το Λίχτενσταϊν σε 9 παιχνίδια μετρά 1-35 γκολ και αυτό τα λέει όλα.

 

 

 

Οι επιλογές μου:

ΔΥΑΔΑ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ                      

1 (DNB) (2,12 @ Stoiximan)

ΜΟΛΔΑΒΙΑ –  ΑΥΣΤΡΙΑ                      

G/G (2,08 @ Stoiximan)

 

 

ΡΙΣΚΟ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ                      

1  (3,10 @ Stoiximan)

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ                       

G/G & OVER  (2,63 @ Stoiximan)

ΣΚΟΠΙΑ – ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ                     

1 (-2 ΧΑΝΤΙΚΑΠ)  (2,00 @ Stoiximan)

 

 

 

 

 

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!