Αουτσάιντερ η αήττητη και καλύτερη άμυνα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Πλησιάζουμε σιγά – σιγά στην κανονικότητα, πάντα βέβαια με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μεθαύριο ανοίγουν ξανά και τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Και απ’ ότι φαίνεται οι Γερμανοί θα είναι οι «πρωτοπόροι» στην επαναφορά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, καθώς το άλλο Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στην δράση για την Μπουντεσλίγκα. Αλλά ως τότε, θα μείνουμε με τα πρωταθλήματα που μας κράτησαν παρέα αυτό το διάστημα για το στοίχημα!

Σήμερα λοιπόν γίνεται ένας αγώνας για τη δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας, με την Σμόγκρον να φιλοξενεί την Λίντα. Οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε τρεις αγώνες και είναι αήττητοι ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ κέρδισαν και το μοναδικό παιχνίδι που έπαιξαν στο γήπεδό τους. Από την άλλη μεριά η Λίντα έχασε και τα δύο παιχνίδια που έπαιξε μακριά από τη δική της έδρα. Και όμως, με αυτά τα δεδομένα, η Σμόργκον θεωρείται μεγάλο αουτσάιντερ για να φτάσει στη νίκη! Επομένως για τους τολμηρούς αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του άσου της Σμόργκον στο 3,27 στην Betshop, ενώ οι πιο συντηρητικοί μπορούν να «βολευτούν» και με το 1,60 της Δ.Ε των γηπεδούχων στην ίδια στοιχηματική ιστοσελίδα.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…