Καλημέρα σας. Χθες επιβεβαιώθηκε ένα από τα πλέον άνετα σημεία που έχει περάσει η στήλη μας, αφού το goal/goal είχε επιβεβαιωθεί από το 14′ στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο με τη Φορταλέζα με το σκορ εκείνη τη στιγμή να γίνεται 1-1 και να περνάει το 2.20 στην bet365. Σήμερα αφήνω το ποδόσφαιρο και πάω στο μπάσκετ στην αναμέτρηση των Μπακς με τους Χιτ.

Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ Προγνωστικά

Kαθίζηση στην τελευταία περίοδο, σε ένα ματς που το ήλεγχε απόλυτα και οδυνηρή τρίτη ήττα. Ο Γιάννης είναι αμφίβολος και όλα δείχνουν σκούπα για την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο. Θα είναι σοκ αυτό. Αντέχει να το γυρίσει το Μιλγουόκι; Δεν έχουμε απάντηση.

Έτοιμοι για ένα φοβερό 4-0 οι Χιτ; Αλήθεια είναι; Μέχρι τώρα δείχνουν ότι το μπορούν και το αξίζουν. Ούτε σε αυτό όμως έχουμε απάντηση με σιγουριά. Μας αρέσει όμως μία άλλη επιλογή και αυτήν θα εμπιστευτούμε σήμερα.

Μιλώντας για στοίχημα, βλέπουμε ένα ματς στο οποίο οι άμυνες θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ξεκάθαρο αυτό. Δύσκολα θα ανοίξει το σκορ. Το κίνητρο και των δύο είναι πολύ μεγάλο. Το line έχει βγει στους 218.5 πόντους και θα πάρουμε το under στο 1.95.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:30 Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ | Under 218.5 (1.95 @ bet365)