Όλα δείχνουν την έδρα

Καλημέρα. Τι κι αν ήξεραν πόσο σημαντικό είναι, τι κι αν ήταν μπροστά στο σκορ για περισσότερα από 30 λεπτά. Η κατάρρευση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα ήταν… απερίγραπτη. Κάπως έτσι δεν πληρωθήκαμε το 2.20 από τον Stoiximan. Φυσικά υπάρχει και το cash out για όποιον το έκανε όταν ο Παναθηναϊκός έφυγε μπροστά στο σκορ.

Αφήνουμε το μπάσκετ και πάμε στο ποδόσφαιρο και σε μία από τις αγαπημένες μου κατηγορίες, την Τσάμπιονσιπ. Η Μπάρνσλεϊ είχε να κερδίσει πέντε αγωνιστικές και κατάφερε έκανε ένα τεράστιο διπλό στη Φούλαμ την προηγούμενη αγωνιστική και μάλιστα με 0-3. Εμφατικό αν μη τι άλλο. Ο Ντιαμπί στην άμυνα και ο κίπερ Ράντλινγκερ είναι αξιοσημείωτες απουσίες, αλλά έχει σήμερα μαζί της την έδρα και την ψυχολογία.

Στον αντίποδα η Μπόρο έρχεται από άσχημη εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από τη Λούτον με 0-1. Ο Γουντγκέιτ δεν δίστασε να πει το αυτονόητο, αυτό που είδαμε όλοι δηλαδή, ότι πρέπει να αλλάξουν άμεσα πολλά πράγματα και δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος. Αγιάλα και Φράι θα λείψουν πολύ από το κέντρο της άμυνας. Πρέπει να το επισημάνουμε αυτό.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο άσος φαντάζει αρκετά πιθανός. Βλέποντας και την απόδοση που φτάνει στο 2.50 δεν μένει παρά να ποντάρουμε στο συγκεκριμένο σημείο στο 2.50  στον  Stoiximan.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!