Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου, που τα λέμε καθημερινά μέσα από τη συγκεκριμένη στήλη του Bethome.gr. Λόγω φόρτου εργασίας το σημερινό μου κείμενο θα είναι σύντομο και περιεκτικό, περνώντας γρήγορα γρήγορα στις σημερινές μου επιλογές. Να θυμίσω μόνο πως η χθεσινή μέρα κύλησε με 2/4 σημεία, με το “πορτοφόλι” μας ουσιαστικά να μένει αναλλοίωτο.

Θα ξεκινήσω όπως πάντα με το δυνατό σημείο, το οποίο προέρχεται από το MLS και την αναμέτρηση Νιου Γιορκ Σίτι – Σιάτλ. Η Σίτι είναι αρκετά ασταθής το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο μέσα στο «σπίτι» της διατηρεί εξαιρετική εικόνα, μετρώντας τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα μέχρι στιγμής. Οι Σιάτλ από την άλλη, μπορεί να μετρούν τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους, ωστόσο εκτός έδρας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, έχοντας ρεκόρ 1-2-5 ως τώρα. Θα πάμε με την έδρα και τη δύναμη αυτής, επιλέγοντας τον άσσο σε ελκυστικές αποδόσεις.

Συνεχίζω με Overaki από την πρεμιέρα του Confederations Cup και το παιχνίδι Ρωσία – Νέα Ζηλανδία. Οι Ρώσοι δεν πείθουν ούτε με την παρουσία τους τα τελευταία χρόνια, αλλά ούτε και με την ποιότητα του ρόστερ τους. Η νέα φουρνιά όμως δείχνει να έχει αρκετό ταλέντο, είναι αισθητά βελτιωμένη ιδίως επιθετικά και κόντρα στη Νέα Ζηλανδία πιστεύουμε πως είναι σε θέση να δείξει τις αρετές της. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτα το ιδιαίτερο, ωστόσο μπορούν να βοηθήσουν στην επαλήθευση της επιλογής μας.

Θα κλείσω με Goal/Goal από Β’ Σουηδίας και την κόντρα της Βάρμπεργκς με την Ντέγκερφορς. Η Βάρμπεργκς βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μόλις στο +2 από τις θέσεις που οδηγούν σε μπαράζ, αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της και κόντρα στην Ντέγκερφορς αναμένουμε αντίδραση. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους είναι στην 5η θέση και στο -5 από την πρώτη δυάδα που χαρίζει την απευθείας άνοδο, θα ψάξουν τη νίκη με κάθε κόστος ώστε να δουν αυτή τη διαφορά να διατηρείτε ή και να μειώνεται και σίγουρα είναι σε θέση να βρουν έστω μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή μας το αμφίσκορο που δίνεται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Γιάννης Μανιάτης