Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr και της συγκεκριμένης στήλης. Πέρασε ακόμη ένα Σαββατοκύριακο, δεν κύλησε όσο ιδανικά θα θέλαμε, ωστόσο ακόμη και στις “κακές” μας, η χασούρα μας είναι πολύ μικρή, καθώς πάντα υπάρχουν επιλογές που σώζουν τα πονταρίσματά μας.

“Φτωχό” είναι το σημερινό πρόγραμμα, με πολύ λίγες αναμετρήσεις, έτσι θα το πάμε όσο πιο χαλαρά γίνεται. Μόλις δυο σημειάκια θα κρατήσω από το σημερινό μενού, για τις κατηγορίες δυνατό σημείο και Under/Over. Πάμε αμέσως να τα δούμε.

Διαγωνισμός Bethome & Paysafecard με έπαθλο 150€ (Κλικ Εδώ)

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο το οποίο προέρχεται από το Confederations Cup και το παιχνίδι Αυστραλία – Γερμανία. Η Γερμανία σαφώς και είναι το φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ωστόσο το ρόστερ που «κατέβασε» στο Confederations Cup σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο. Οι Αυστραλοί από την πλευρά τους είναι επικίνδυνοι επιθετικά και το σενάριο του να βρουν τουλάχιστον μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα φαντάζει αρκετά πιθανό. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 0,5 γκολ των «καγκουρό».

Θα κλείσω με Underaki από Νορβηγία και την αναμέτρηση της Μπραν με τη Στάμπαεκ. Η Μπραν βρίσκεται στο -3 από την κορυφή, διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας και μέσα στο «σπίτι» της δέχεται γκολ με τεράστια δυσκολία. Επιθετικά από την άλλη, δεν είναι και από τα πρώτα «βιολιά» της Eliteserien, έτσι το Under 2,5 σε αποδόσεις διπλασιασμού μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αξία.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Γιάννης Μανιάτης