Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Με 1/2 πιασμένες επιλογές κύλησε η χθεσινή μέρα για τη στήλη, καθώς χάσαμε το δυνατό μας σημείο που ήταν το 1 & Under 3,5 της Οσασούνα (1-2), ωστόσο πληρωθήκαμε την μπομπίτσα μας, που ήταν το διπλό της Βάρναμο σε απόδοση 4.16!

Σήμερα θα πορευθούμε και πάλι με μόλις δυο επιλογές, κάνοντας λίγη υπομονή ακόμα μέχρι αύριο, που θα μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς. Για πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει…

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο, το οποίο προκύπτει από την αναμέτρηση Κουόπιο – Λάχτι. Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς η Κουόπιο είναι στην 3η θέση μετρώντας τέσσερις (!) νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Λάχτι είναι στην 7η θέση, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες στην ίδια σειρά αγώνων. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη σήμερα ώστε να διατηρήσουν τη θέση τους που χαρίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν «καυτοί» και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσουν το εμπόδιο της Λάχτι. Επομένως, θα πάμε με τον άσσο, ο οποίος προσφέρεται στο οριακά αποδεκτό (για τα δεδομένα της Φινλανδίας) 1.73 στην Goalbet.

Συνεχίζω με Χινάρι και το παιχνίδι Ίλβες – Χόνκα. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε 5η και 4η θέση με 40 και 41 βαθμούς αντίστοιχα, μέχρι τώρα δείχνουν να είναι πολύ κοντά τόσο βάσει δυναμικής, όσο και βάσει προσέγγισης αγώνων και πιστεύουμε πως θα δούμε ένα άκρως ισορροπημένο παιχνίδι, με τις δυο αντιπάλους να έχουν ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας, ώστε να παραμείνουν στο κυνήγι της πρώτης τριάδας κι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η ισοπαλία σε απόδοση 3.30 στην Goalbet έχει ιδιαίτερη αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Γιάννης Μανιάτης