Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Ρεπό είχα χθες η συγκεκριμένη στήλη ελέω… ξεκούρασης, κάναμε τα μπανάκια μας και επιστρέψαμε δριμύτεροι. Το σημερινό κουπόνι είναι αρκετά μεγάλο με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, ωστόσο κρύβει πολλές παγίδες, καθώς δεν γνωρίζουμε καλά τις περισσότερες από αυτές τις ομάδες.

Με δυο επιλογές θα “τσουλήσουμε” τη σημερινή ημέρα, η πρώτη για την κατηγορία δυνατό σημείο και η δεύτερη για την κατηγορία Goal/Goal. Πάμε να δούμε ευθύς αμέσως τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και το παιχνίδι Μπάτε Μπορίσοφ – Αλασκέρτ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Μπάτε είναι κλάσεις ανώτερη και βάση κάθε λογικής θα «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από σήμερα. Η Αλασκέρτ από την πλευρά της θα κοιτάξει πρωτίστως να «χαλάσει» το παιχνίδι των Λευκορώσων και αν καταφέρει να βγει σε κάποια αντεπίθεση, τότε θα ψάξει και το γκολ. Πιστεύουμε πως οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε θέση να τα καταφέρουν κόντρα σε μια σαφώς ανώτερη και πιο έμπειρη ομάδα, έτσι επιλογή μας θα αποτελέσει το συνδυαστικό 1 & N/G.

Συνεχίζω και ολοκληρώνω με Goal/Goal από την αναμέτρηση Σπάρτακς – Αστάνα. Υπάρχει φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι κι αυτό δεν είναι άλλο από την Αστάνα. Η Σπάρτακς αν θέλει να έχει τύχη όσον αφορά την πρόκριση οφείλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα στην έδρα της και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να βρει τουλάχιστον μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Η λογική λέει πως και η Αστάνα θα σκοράρει, έτσι κρατάμε το G/G σε απόδοση 2.30.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Γιάννης Μανιάτης