Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Με 2/3 πιασμένες επιλογές κύλησε η χθεσινή ημέρα, καθώς πληρωθήκαμε εύκολα το δυνατό σημείο (Κόσοβο 2-0) και το Ημίχρονο/Τελικό (5-1 η Ρωσία, την είχαμε 1/1), ενώ χάσαμε το Goal/Goal της Σκωτίας (2-0), με τους Αλβανούς να παρουσιάζονται κατώτεροι των περιστάσεων και να μην απειλούν ιδιαίτερα.

Σήμερα θα πορευθούμε με δυο επιλογές, για πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές…

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και την αναμέτρηση Ουγγαρία – Ελλάδα. Οι Ούγγροι ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση, καθώς στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Φινλανδίας, απογοητεύοντας με την απόδοσή τους και ιδίως από το κέντρο και μπροστά. Η Εθνική μας από την πλευρά της επικράτησε με 0-1 της Εστονίας, έχασε πολλές καλές ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείκτη του σκορ κι αν είναι λίγο πιο εύστοχη κόντρα στην Ουγγαρία, πιθανόν να καταφέρει να κάνει το 2/2. Η Ελλάδα έχει παίκτες με ταλέντο και ποιότητα, σε αντίθεση με τους Ούγγρους που δεν τρομάζουν με καμία πτυχή του παιχνιδιού τους, έτσι θα επιλέξουμε το 2DNB σε απόδοση 1.80 στην Goalbet, παίρνοντας με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Συνεχίζω με Overaki και το παιχνίδι Ισλανδία – Βέλγιο. Οι Ισλανδοί ξεκίνησαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο Nations League, καθώς διασύρθηκαν με 6-0 στην έδρα της Ελβετίας, όντας τραγικοί σε όλους τους τομείς. Το Βέλγιο από την άλλη κέρδισε με 0-4 τη Σκωτία σε φιλική αναμέτρηση προ λίγων ημερών και δείχνει έτοιμο να περάσει νικηφόρα κι από την Ισλανδία. Αμφότερες οι ομάδες οδηγούν τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ, το ίδιο περιμένουμε να κάνουν και σήμερα, έτσι θα επιλέξουμε το Over 3 σε απόδοση 2.10 στη Vivobet.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Γιάννης Μανιάτης