Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr! Σαββατάκι σήμερα, το κουπόνι γεμίζει από ματς, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά είναι φιλικά προετοιμασίας των ομάδων, ενώ οι αναμετρήσεις με ενδιαφέρον από τα πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι λίγες.

Θα παίξουμε “χαλαρά” το τόπι σήμερα, δυο είναι τα σημεία που ξεχωρίσαμε και είναι για τις κατηγορίες δυνατό σημείο και Goal/Goal. Πάμε να τις δούμε ευθύς αμέσως.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο και το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολεξάντρια. Πιο έτοιμη σε σχέση με τον Παναθηναϊκό είναι η Ολεξάντρια, μιας και το πρωτάθλημα της Ουκρανίας ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του βρίσκεται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του και είναι πολύ πιθανό να είναι «πίσω» τόσο σε φυσική κατάσταση, όσο και σε τακτική. Θα ρισκάρουμε επιλέγοντας το 2DNB, καθαρά και μόνο λόγο της ετοιμότητας των δυο ομάδων.

Συνεχίζω και ολοκληρώνω με το Goal/Goal που προέρχεται από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας και την αναμέτρηση Χάμαρμπι – Έρεμπρο. Στη μέση της βαθμολογίας και στο -4 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια βρίσκονται οι δυο ομάδες, που ισοβαθμούν με 18 πόντους σε 9η και 10η θέση αντίστοιχα. Αμφότερες θέλουν τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι ώστε να πλησιάσουν τις προνομιούχες θέσεις και το σενάριο του να σκοράρουν και οι δυο τουλάχιστον από ένα τέρμα φαντάζει πολύ πιθανό. Θεωρούμε πως η Χάμαρμπι εύκολα ή δύσκολα θα κάνει το καθήκον της, ενώ η Έρεμπρο προέρχεται από τρεις σερί νίκες και δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη». Κρατάμε το G/G σε οριακά αποδεκτές αποδόσεις.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Γιάννης Μανιάτης